PSYKOLOGI LEKTION

Sitter på Psykologi lektion med min lilla klass och min helknasiga lärare . Har inte mycket att skriva om . Min vardag nuförtiden innehåller bara plugg , träning och mer plugg , kankse lite kompisar om jag hinner och mer träning och mer plugg . Något på det viset . Jag blir nog van snart . Lunchade men pappsen idag ockxå . Amazing thai , hur gott som helst . Välbehövt , absolut !

Btw , matchen i söndags vann vi med 2-0 eller ngt . Jag stod i mål andra halvlek . Var hur kul som helst fast jag var jätte orutti men höll nollan så är glad ändå ! Match igen i helgen , sista för säsongen . Lite ledsamt faktiskt men träningen slutar ju inte för det så jag är glad ändå . Ska möta serieledande månkarbo som är obesegrat . Kan bli en svår match men vänta , ingen bryr sig . Vi är lika dåliga ändå !

Kom precis på att jag inte kommer gå i skolan från och med jullovets början fram till sportlovets slut ! Vänta , livet leker . Nu blev jag yber glad . Lyckan sjuder inom mig !


FOTBOLLS MATCH


wish us good luck


SNABBASTE LÅTEN

Min dag har bestått utav träning lite mer träning och städning . Tränade fotboll imorse med våran nya läskiga tränare . Men det var rätt kul ändå faktiskt ! Sen kom Sverige och vi drog en sväng på gymmet också . Två timmar och trettio minuters träning . Det var hur kul som helst ! Premiär på gymmet och allt men underbart sällskap ! Kan inte bli bättre .

Sen tog jag ett litet farväl av Sverige som somsagt ska bli turk för en vecka nu . Kommer sakna dig din mes !
Kom hem och tog en duscha samt en lunch som för ovanlighetensskull bestod utav pasta (!) haha . Sen fick jag ett ryck och började städa mitt rum . Kände att det verkligen behövdes för har inte städat mitt rum från mina dammhögar på jätte länge . Så nu luktar det tillochmed gott i mitt rum !

Nu ska jag fördriva tiden med att inte göra ett skit tills maten ska börja lagas . Sen ikväll blir det fredagsmyys ♥


@ STORVRETA

Har äntligen blivit klar med uppgiften i Egnelska B . Skulle skriva en uppsats om "This is my dream house" . Skulle vara på 300 - 350 ord . Inte jätte svårt när man väl har kommit igång och får upp flowet !

Nu sitter jag hemma i sängen i Storvreta . Har käkat lyxmiddag , makaroner och köttbullar . Mums ! Tack för maten Linda , hehe det var jätte gott ! Nu ligger vi och slappar i sängen , jag och miss turkland . Sen någon gång framåt kvällen ska jag väl dra mig hemmåt för ikväll är det Robinsson och Sol, fest & oroliga föräldrar och det kan man inte missa ! Och imorn händer det grejer ska ni veta . Ni anar inte !


man blir som man umgås


DU SKA FÅ MIN GAMLA CYKEL

Efter mycket om och men så får jag väl ta och starta igen . Kände att orken tog slut där någonstans . Skolan började . Hanna ville inte . Men nu ska jag vara snäll mot er som klagat på mig ! H3h3

Har väl inte gjort värsta märkfulla sakerna på sistonde . Spelat massa fotboll , hajkat med klassen , umgåtts , sovit , borstat tänder ah ni fattar . Idag har jag hjälpt min golliga kompis erika med nått jobb i skolan så ser ut som el docka för tillfället . Just nu sitter jag på Kemi B lektion . Vi går igenom allmänna gaslagar , kollar på klipp på youtube och massa grejs . Vi slutar två idag för ovanlighetens skull . Det blev nån lektion inställd , flytta fram den sista ah ni förstår . Sen ska jag ut till ekebylund för att umgås med min älskade sverige som ska bli turk för en vecka .. Kommer sakna henne massor !

Nej nu ska jag lyssna på genomgången om Gay-Lussac's Law


ungefär såhär ser mitt huvud ut . fullproppad och kaos . förstår typ nada
KEMI B


RSS 2.0