COUP DE BOULE

Dagens drog :


RAIN RAIN AND MORE RAIN

Började dagen med att vakna till regnet som smattrar på verandataket utanför fönstret . Ändå rätt mysigt faktiskt så länge man inte börjar tänka på att det är sommarlov och att imorgon är det midsommar . Men det var en fågel som viskade i mitt öra att det skulle bli sol imorgon . Funderar på att skippa alla dåliga internetsidor med väder som alltid visar olika och ingen har någonsin rätt . Går på känsla tror jag . Säger jag sol blir det sol , punkt slut !

Ryggen känns bättre idag , tror jag iaf . Har precis ätit pancakes till frukost så nu väntar bara den långa packningslistan inför en vecka i sommarstugan . Om det inte bli sol i veckan kommer jag börja gråta . Helt ärligt !

 


lite regn pics


ÅLDERSNOJAN NÄRMAR SIG

Min rygg har gett upp . Tror den börjar få åldersnoja , just like my dog ! Därför känner jag ett stort behov av att börja knarka . Nej men gud vad säger jag . Haha nej men hunden har blivit knas . Helt klart åldersnoja på den där saken ! Och min rygg , den har lagt av helt . Kunde inte röra mig igår . Ni anar inte hur ont det gjorde . Den fick typ kramp eller något . Hel knas !

Ahja den är lite bättre idag iaf så ska knarka lite värkgodis , tabletterna smakade faktiskt sött . Helt sjukt


AFTERNOON DRAMA

Vaknade upp en morgon till med sällskap bredvid mig . Det är mycket mysigt det där med sällskap på morgonen . Under natten också såklart men just morgonen är speciell . Trevligt trevligt !
Just nu håller moi på att hitta kläder till midsommar , tror jag blir tokig på vädret . Hallå vad hände med sommarlovets underbara start ? Nejdu den försvann . Det ser ändå ut som om det kan bli regnfritt än så länge men ändå . Blir så ledsen !

Håller på att lyssna igenom min spotify lista också . Jätte gamla fula låtar . Sjukt kul vill jag säga !

Snart får man mysbesök och efter det blir det att åka ner till danelid för att kolla på fotboll , igen ! Haha jag förstår inte vad som hänt med mig . Jo juste , jag har sommarlov ! Frågan är om jag ska cykla ner och få lite motion eller om jag ska ta bussen . Det är dagens svåraste fråga !

Nej du dör mitt batteri . Och så kände jag att min mobil blev helt bombad på sms precis . Verkar som om någon är lite små sur på mig , hihi !


some agression


EVERYDAY'S A HOLIDAY

Natten spenderades som sagt på landsbyggden i Storvreta . Det var som vanligt väldigt mysigt . Skedade lite med Sverige imorse också . Också alltid lika mysigt !
Blev hämtad av syster min som alltid är lika söt . Dock fick jag städa upp efter henne i bilden det första jag fick göra . Hon hade ju , klumpig som hon är , hällt ut halva chipspåsen på golvet ..

Nu ska jag snart hoppa in i duschen för att sedan äta middag med SoppanLoppan som precis nu plingade på dörren som om jag vore döv ! Vi ska ner och kolla på match vid sju-tiden . Har blivit ett fan av fotboll på sistonde . hemskt !

   
Tinnisen ♥


THE SHOPAHILIC IS BACK

Den där bilturen går ju att diskutera . Ingen av bilarna var hemma så varför inte cykla ?
Vi cyklade till Team Sportia och så långt gick det bra . När vi sedan skulle cykla från Team Sportia blev det värre . Det regnade tydligen ute . Och det var inte så lite heller . Haha blöta som vi blev gick vi in på Rusta och shoppade loss ! Bästa stället någonsin . Älskart ! Tog en sväng på Lindex också och införskaffade lite till kläder . Tyckte jag hade för lite .

       

Nej men är det inte en hårfärg i bakgrunden ? Jo då , sitter med den i just nu . Kände att min utväxt inte ville vara med längre så ska väl försöka få bort den . Fast den brukar vilja vara kvar iaf , den vill inte lyssna på mig ..

Nej nu ska resten av färgen i och sen bär det av mot Storvreta !

   


AN EARLY MORNING

Vaknade för 45 minuter sedan . Vet inte hur jag kan sova så länge , tror aldrig det har hänt förut men nu har det hänt !
Maten står i micron och snart ska man ut på promenad med hunden . Den otroligt jobbiga knäppa och helt underbara hunden . Hehe ibland kan han vara till nytta faktiskt ! Efter det ska jag dra med mig syster min och åka på en bil färd genom boländerna för att införskaffa lite nytt .

Ikv kan det hända att man åker till Storvreta oxå . Det var ett tag sen jag var där har jag känt så det är nog på tiden att vi åker och hälsar på familjen Hammar nu igen ! Hehe


SITTING IN A BED

Sitter i sängen hos stollesverige . Jag sa åt henne att hoppa in i duschen , hon luktade fördjävligt ! Tur att hon har mig alltså . Man blir så taggad på livet när man ser solen skina mer än någonsin utanför fönstret . Eller ?
Vi har kollat på film sedan sex tiden igår när jag kom hit , tog en paus inatt när vi sov lite , sen förtsatte vi tills typ för någon timme sen . Hur värt ?

Medans sverige står i duschen får väl jag börja ladda upp med regnkläder ändå innefrån och ut . Vi har tydligen kommit på att vi ska kolla på fotbolls match , i regnet ! No life ?


Man blir som man umgås


BILDBOMB FRÅN FOTBOLLS SKOLAN

   

 

   

 

   

 

   

 


JOBB JOBB OCH ÅTER JOBB

Dagens händelse ; Jobb
       Dagens humör ; Överlycklig
    Dagen mående ; Dåligt
        Dagens motion ; 10 min match
 Dagens älskling ; Sommarlovskortet !
 

SKOLAVSLUTNING

Ah då har man sommarlov oxå ! Finns väl inge mer att säga än ; sate vad sköönt !

Har precis ätit tårta med folket , den satt mycket fint ! Nu ska vi iväg och bada snart .
Senare kommer min gullunge sofia oxå . Skönaste skolan som har avslutning ett till tre . Tycker lite små synd om dom !
Ikv blir det klassträff i parken för att sedan , ah inte vet jag . Kvällen blir som den blir !

Lite bilder från dagen !

 

   


Sommarlov !


POOLPARTAJ @ LODERS PLACE

Ett bättre poolhäng eller vad säger du isa ?
Dagen har väl spenderats mest hos Hanna som sagt . Har väl i princip badat och solat hela dagen på ett ungefär !
Mötte en hel drös med folk på centralen när jag skulle hema oxå . Höll på att missa bussen , jobbigt att vara poppis liksom ..
Nu har Jag och mamma vart och handlat för imorn blire tårtkalas @ Ohlssons . Jaråå !
Först till kvarn , eller hur var det ?

ÖSTHAMMAR KROSS

Ah då har man precis kommit hem från skolan . Vi fick ett fotouppdrag , vi fick 15 stycken grejer vi skulle fota , allt från en katt til sten sture monementet . Hur drygt som helst . Vi hade en timme och en kvart på oss . Ni anar inte hur mycket lök det var i klassrummet efteråt ! 
Nu är det fotboll som gäller , ska ut till östhammar för att förmodligen få stryk såhär på onsdags kvällen . 
Man kan ju alltid hoppas på en vinst . Nej nu ska vi inte vara negativa !
Imorn kan bli en kul dag , ville bara säga det !
fotboll ♥

BACK TO SCHOOL

ska åka in till lilla skolan nu för att vara med i någon jätte rolig tävling vi ska ha på svenskan för att sedan åka hem igen . väärt !
tror vi kommer gå på någon tipspromenad eller ngt liknande . UTE ?
ahja det är bara att åka iväg , måste hinna äta oxå . så mycket mat i mitt liv . hehe är man hungrig så är man !
OFF WE GO !

SLEEP WEEL CYKELSTÄLL


I'M BACK ?

Ja juste det var ju det här med bloggen oxå . Har fått en hel del klagomål om att den ligger nere för tillfället men det kanske är dags att börja igen , eller vad tycker ni ? 

Dagen till ära har jag skrivit klart en hem tenta , skrivit nationella i matte B , vart i skolan till 19.30 , lämnat in en massa papper . Jag har helt enkelt vart underbart duktig idag tycker jag . En eloge till mig själv ! Hihi

Nu ska jag gå ner och äta dagens första måltid , borträknat min cheesburgare på donken med loder dock , för att sedan kolla på fotbollen som precis ändrade ställning . 3-0 till sverige . Sebastian Larsson , vilken gobit !
Hejsvejs !



RSS 2.0