SISTA MENINGEN

livet är jävla skämt . och tro inte på när folk säger att det blir bättre med tiden för det blir det fan inte
gör inga misstag i livet för du kommer få leva med dom hela livet ut
håll i det du har och släpp det aldrig
du kommer ångra dig
dina misstag följer dig hela livet . det blir inte bättre med tiden . det blir sämre och sämre för varje dag

GODMORGON FOLKET

den här helgen har vart helt sick , har gått upp halv elva två dagar i rad . vad händer liksom ?
iaf är uppe med tuppen idag igen och ni anar inte vad jag ska göra idag ?! jag ska ut och ta livet av mig med mamma på en parkering .. om ni inte förstår så ja , jag ska övningsköra idag !
herregud jag kommer inte kunna koncentrera mig , kommer skratta så jag bölar ! ah men så dom som inte vill dö en tidig död så råder jag er om att inte komma till någon parkering borta vid ångströms , tror jag . haha näj men önska mig lycka till . hah detta kommer vara under en lång period så ah , herregud !


KOMMENTARER OM KVÄLLENS MELLOVAL

happ eric .. nu får ju alla tycka vad dom vill och som flesta kommer tycka sverige är helt pinsamma och dumma i huvudet , igen , som alla andra år . då kan jag ju bara säga varför röstar ni inte själva om ni nu är så insatta i vem som inte ska gå vidare , alla ska alltid klaga på att mellovalen är överskattat och det är jätte dåligt och alla bidragen är så dåliga och oj oj oj , men varför blir alla helt plötsligt helt insatta i tävlingen när vinneren utses ? och varför ska alla klaga för , jag kan sätta pengar på att 90% av alla som klagar har inte ens rört telefonen och röstat på en ända liten ton i någon av låtarna !

jag kan ju bara säga att jag är överväldigad över att eric gick vidare och inte danny . och skulle det vara en miss europa tävling skulle eric lätt ha en chans bland dom fem bästa ! helt klart . låten var bra i början , nu börjar den bli uttjatad så vet inte riktigt , däremot kan jag säga att "oh my god" och "the king" var helt klart två klockrena vinnare , om dom skulle vunnit ! det skulle ju vara riktigt sverige om vi kom till tyskland med the playtonez . klockers !
ahja nu ska jag försöka klämma mig ner i sängen bredvid min snarkande hund som ligger på mitt täcke och på min kudde så ah , det ska bli en mysig natt ! upp imorn klockan nio eller ngt för att sedan halv elva köra bil för första gången , wish me good luck , and stay inside if you can !

NUMMER TRE FÖR DAGEN

känner mig som en nolifer bloggerska idag , hjälp vart ska livet ta vägen ? det kommer bli något stort av mig
sajk , nej men nu förstår ni allihopa ska jag ta min första cykeltur för detta år och chilla lite med gänget på hardys
okej det där lät mesigt . jag ska upp och träffa gullan , sofia och andreas och äta lite mat .
kände att det här vårtecknet behövde nämnas i min blogg så , varsegoda . här har ni ett vår tecken ! PIZZA

ÄNNU MER SHOPAHOLICS . LAAJK

äntligen hemma ! åkte som sagt iväg till tiunda och körde lite träning med småpojkarna och kommer hem som ett vattenfall !
dom var inte alls många idag och dom ville spela match mot oss så fine , visst . vi krossa dom stenhårt , eller ?
hah dom var faktiskt tio mot mig och gullan , och vi var ju tvugna att ha målvakt och allt så det gick inge bra men det var uppskattat tror jag ! många närkamper blev det , hah dom är så söta !

nu är det städning på gång i huset och jag har precis städat toan , väldigt kul ! nääj nääj
tog en liten paus i städandet och klickade hem en väska och ett haldsband så nu är det två saker till man kan ta bort från inköpslistan inför sommaren ! klappat och klart


 

 

TIDIGT MEDDELANDE FRÅN BOSSEN

vaknade faktiskt tidigt idag och har även ätit frukost idag , det är sensationellt må jag säga !
det tackar vi pappa ove för . efter den goda äggmackan blev det sängen igen , tills nu för nu ska man snart upp igen och klä på sig för att sedan bli skjutsad till barnen på tiundaskolan och träna dom . hoppas det går bra för jag är inte pigg på att stå och skälla på dom , men det ska nog gå vägen !

gårdagen då , den var mycket trevligt med mycket trevligt folk . rigtig goa dalbor oxå , hah . förlåt men det var det roligaste på hela kvällen , dom var ju helt utan gränser vill jag säga . hah ah dom var trevliga .
lite läskiga sådär när vi skulle åka buss hem ochså men ah det behöver vi inte nämna .
men tack alla medverkande för en trevlig kväll ! ♥

åkte sedan hem till emelie igår kväll där jag nu sitter och ska snart som sagt gå upp och klä på mig .
ikv blir det gäster i mängder och lite melloval ska vi nog kunna få in ! CIAO

DAGEN HÄNDELSER KORTFATTAT

åkte in tidigt som tusan idag till fotbollen , fick åka åtta bussen och det är inget man gör frivilligt kan jag säga ! usch nej men åkte in till träningen för att träna i sol vilket var possetivt men liksom hallå , det blåste typ storm och iskallt plus att det var blött på planen , typ dagg och ja ni som inte spelar fotboll och fattar vad det betyder så ska jag förklara .
vi kan säga såhär , ni vet hur det blir när man rullar en boll i en vattenpöl ? det blir typ så och du ska sparka på den flygande vattenspridaren vilket betyder att du blir hur blöt som helst på fötterna .. ah ni kanske förstår !

iaf sen kom emelie med bussen och vi åkte in till skolan och käkade lite lunch för att sedan gå till skolan och ha matte prov !
som jag sa förut så hade jag inte öppnat boken för hade ingen aning om vilket kapitel vi höll på med , och eftersom övningsprovet var svårt så var jag helt inställd på att provet skulle skita sig och vara ännu svårare än övningsprovet , men det gick rätt bra tror jag . eller jag hoppas det iaf !

nu sitter jag här med emelie liggandes i sängen och spelar det där fula gamla kortspelet som jag just förtillfället har glömt namnet på , men som alla knasbollar har fastnat för och spelar 24/7 , och ja jag har oxå fastnat .. vår nya drog !

ikv ska vi iväg till marielle igen och idag kommer det tydligen ännu mer folk ! ojoj det här kommer bli jobbigt ! hah , ni kankse får bilder sen om det blir några sådanna annars så hörs vi senare . CIAO



LITE SHOPAHOLICS

franskan gick bra , fick tillbaka vårt lilla prov vi gjorde innan lovet som sagt , fick vg+ och det är ju bara helt najs . har fått max g på alla mina franska prov i hela nian och nu får jag vg och mvg typ . liksom vad händer ? det rullar på som det ska det går bra nu .

efter franskan gick jag och emelie och köpte en cupido sallad och tack gud för den lådan sallad , den sat väldigt fint i min hungriga mage och god var den , oj jag njuter typ fortfarande av den !
åt den medans vi hade matte eftersom vi inte har någon rast på torsdagar , helt sjukt hur man ska hinnna ! vi gjorde klart läxan och pratade lite med daniel och gjorde övningsprovet . vi har liksom prov imorn och det ända jag har gjort är att följa med på genomgångarna , vilket jag knappt har gjort , heh och sen nu gjort övningsprovet . men det känns som jag är rätt säker på det här ändå . andragradsekvationer och funktioner eller ngt .
och bara för jag sa sådär så kommer provet skita sig imorn så förresten glöm det jag sa , jag ska plugga hela kvällen och natten och slita som en gris för det här är hur himla svårt som helst ! hjälp någon ?

efter matten ringde jag gullisen och gick med henne på stan ett tag och hjälpte henne med lite smakråd och så självklart så spenderade jag pengar oxå , det var inte meningen men jag är hopplös när jag går på stan . kan liksom inte stå emot . men fick två saker som stod på min inköps lista till sommaren iaf så det var ju possetivt
 





fick med mig en tröja till men orkar inte visa upp alla mina kap jag drar in liksom !


TORSDAGEN DEN TIONDE MARS

asså det bästa med sovmorgon är att klockan ringer , du znoosar i tre minuters intervaller i en ungefär en timme , stänger av klockan och somnar om för att sedan sova igen i en timme , vaknar upp och kollar på klockan och du är inte ens försenad . jarå klockers ! 
LÄNK

det värsta var att jag blev försenad iaf , eller igentligen så var jag väl inte det eftersom jag alltid får springa till bussen , heh men vadå lite morgon motion är alltid bra !

nu ska vi ha franska , himla piss lektion men ahja , vi får förmodligen tillbaka proven som vi skrev innan lovet . CIAO

LITE TILLÄGG PÅ DET NEDRE INLÄGGET

ååh juste måste oxå få dela med mig av min händelse på busshållsplatsen !
heh kom dit och så satt det en afrikan där , hah jätte trevlig och jag fick prata lite engelska . hah som sagt jag suger på det men min träning fortsätter , yeaah ! iaf han jobbade typ på donken i stenhagen och så bodde han typ i karlstad ? liksom va nej det hängde inte ihop . jag kan ju som  sagt hört fel men nej asså han sa verkligen kalrstad ! knas
ahja han tyckte om uppsala iaf det var ju bra fast det var för mycket skog tydligen hah , sen började han langa mission om skogen typ att harar kom ut och hoppa lite och sånt , jag ba hah ja shit det är ju läskigt ibland han ba började berätta om alla typ lejon och krocodiler och shit som hoppade fram i afrika . hah kände mig lagom mesig då kan jag tala om . hah ah gud , och han berättade om cobran typ , och att alla afrikaner hade med sig ormmedicin om dom gav sig ut i skogen typ , shit vad jobbigt att veta att man kan bli biten och dö typ mitt på blanka dagen .
den bestod av någon sten som man stoppade in i bitsåret som sen sög upp all gift , lite smart där av afrikanerna alltså !
nej han var väldigt trevlig iaf , så nu ska jag sluta tjata om honom men han var trevlig men funderar fortfarande på om han verkligen bodde i karlstad och jobbade i stenhagen , helt sick isf !

REGN KALLT FRYSER USCH

åkte som sagt hem till emelie efter skolan och mös lite , det är helt sjukt vad trött man är just i domma här dagarna , man fick inte precis vila ut på lovet heller så det ska bli skönt med påsklov om ett tag , längtar gal1
vi somna nästan ett tag där framför datorn innan maten var klar , mums spagetti och köttfärsås . det var super gott !
pappa ove sade oxå att man blir tjock av kolhydrater så igentligen ska man äta grönsaker och kött , typ . hah så nu ska jag och emelie börja på kött diet ! jarå , tagga . helt sjukt vad man kommer på för saker med tidens gång i livet , heh .

till plugg finka/efterätt så gjorde vi en klassisk kladdkaka , den satt fint så länge vi satt i soffan och tills man tröck i sig en till .
hah en kvart efter att den sista biten sjunkt ner så var det iväg på träning och jag säger det , ät aldrig kladdkaka innan träning !
vi trodde vi skulle spy , shit vad illa vi mådde ! hah

träning var iaf kul tyckte jag , trevligt folk och kul träning och tränare så det ser possetivt ut på den fronten . om dom vill ha mig liksom , meheh men ah vi får se . det är stressigt på fotbolls fronten nu , många lag som man kan välja mellan . ahja ingen bryr sig .
nej nu ska jag in i en efterlängtad och välförtjänt varm och mysig dusch ! NATT

ONSDAGEN DEN NIONDE MARS

godmorgon folket . just nu sitter jag nästan redo för att gå till ksolan , fast ne inte riktigt .
måste sätta på mig lite tröjor oxå och lite armband och stuff , jobbigt det här med kläder alltså !
har sovmorgon idag igentligen men eftersom jag var uppe helt länge igår utan att typ göra någonting egentligen , ärligt talat jag har inte den blekaste om vad jag gjorde igår men klockan blev mycket , så hann ju inte läsa alla uppsatser jag ska opponera mot idag så måste liksom läsa dom nu innan jag åker iväg så det blev inte så mycket sovmorgon idag iaf . synd nog
ska hem till emelie efter skolan idag oxå , vi ska plugga till matte provet som vi har på fredag eftersom vi inte ens har öppnat boken så kändes det rätt bra ! bra initiativ där tycker jag , duktiga vi ska vara ! våran matte lärare har ju genomgång på varenda lektion så man hinner ju inte jobba ngt !
iaf efter vi har pluggat och blivit smart , om det nu går , så ska vi åka och träna . för det första ska jag träna med vaksala och för det andra , jag har fått med mig emelie att träna , det måste ju vara det bästa ! det är nästan värt en applåd . *klappklapp*
nä nu ska jag packa klart och allt så jag hinner läsa allt skit ! CIAO



SHUT UP AND GET ON MY HORSE

jarå . natthumor . love it . en gammalgoing ♥
emelie älskar den . inget snack om saken ! lemonade

jarå . natthumor . love it . en gammalgoing ♥


AS BLUE AS YOUR EYES

   
gjorde ett random inköp . söta skosnören . ska tvätta mina andra . jarå . lite pimp .


HELT SICK VAD MAN KAN GÖRA

ja kul att man får se nån jävla skräckfilm på lektionen så man blir helt illamående . kul att in dag blev förstörd helt plötsligt . seriöst kolla på den här . jag såg en sekund . usch . hemskt . blä . seriöst . gå och dö !

ÖGONSTEN FÖR DAGEN

herremingud vad söt gris ! ♥

FÖRSTA DAGEN PÅ EN NY VECKA

dagen har vart helt okej , lite datakunskap på morgonen och sen lite engelska som var hel chill . vi var nio stycken för alla andra satt och nörda geografi , helt dåliga ! dagen avslutades med lite biologi sådär . lite redovisningar , fast inte jag för jag har gjort mig . jaråå !
när jag skulle hem sen så kom jag till bussen och så skulle den gå om 14 minuter , happ palla . nej så chillade lite där med drygaste ungen i telefonen . haha like on you ! iaf tiden gick och bla bla bla helt plötsligt stod den på noll minuter , azm tänkte jag tills jag några minuter senare kollade på den där tavlan igen , happ då ska bussen tydligen komma om fem minuter ?
liskom va vad hände nu ? ah skit buss säger jag bara ..
ah så då kom jag ju hem lite sent då , och när jag kom hem så var det bara att smälla i sig mat för att sedan åka iväg på basket match , hämtade upp soffelopp och gullpull oxå . mysigt sällskap !
jag kommer inte ihåg hur matchen slutade men uppsala vann rätt stort så bra det !
nu ska jag ta och skriva klart en svenska uppsats och sedan tror jag det är säng dags för min del ! fotboll imorn jaråå !

ALWAYS LOOK FROM THE EGO SIDE OF LIFE

jarå lite värmande ansikts mask , eller väldigt mycket , därav ser jag helt lökig ut !
väldigt mycket ego och ingen fritid , voila !
nu bär det av ner till tv för att kolla in veckans avsnitt av solsidan följt av wallander !

WORK OUT IS A BITCH

jarå har tränat i form av Wii Fit nu i en timme och 33 min , motsvarande 93 min , motsvarande 5580 sekunder osv.
hah bästa träningen ever , det är sjukt kul och man känner sig hel mobbad och man får skäll när man står helt still !
jarå det är det bästa ! loove my wii , satt upp lite mål och så , chillade lite . fast ne det är sjukt himla jobbigt ! haha känner mig helt mesig nu men jag lovar det är jobbigt ! heh ahja det är kul det är huvudsaken !
nu ska jag gå in i duschen , tycker jag är värd lite om pyssling nu .
nej vet ni vad ? jag ska bada ! jarå jag ska bada , lite ansiktskräm , mysa lite med mig själv . jarå där satt den !


MAN SKADAR INTE DEN MAN ÄLSKAR

satt uppe rätt länge igår och gjorde en efterlängtad budget at vad som behöver köpas in i vår , lite mainstreem men äsch !
den kom upp i rätt mycket pengar och sen summan exicterar inte i min värd typ , fast lite ska mamma fixa och sen får man väl slita aset av sig och jobba eller ngt men det ska nog funka i längden !
fick en vääldig längtan till sommarn när jag höll på med detta . det var något helt sjuk !
tänk varma sommarnätter med massa mysigt folk och grilla och bada och åka båt och chilla och massa åååååh jag dör !

juste jag kollade mellovalen igår oxå , visst folk säger att det är överskattat men nej nu ska jag stå emot det tycker inte jag faktiskt . okej vissa låtar är bara helt överdrivna och så och man härmar massa gamla låtar men så är det med schlager . det finns väl inte så mycket kvar att välja på . jag menar någon gång måste väl all musik ta slut på nått sätt . ahja , i-landsproblem .

just nu sitter jag med biologi boken uppe i högsta hugg och har tänkt att skriva på min GMO-uppsats men kom på när jag läste allt att jag vet inte vad jag ska skriva , fattar inte ett smack ! hate this fucking naturelife !
har rätt mycket att stå i den här veckan när det gäller skolan vill jag säga så min fritid kan jag ju säga hejdå till redan nu !


valborg 10'


EN WOPPSI-DOPPSI LOPP-DI-LOPPSI ALLI-HOPPSI-STUDS

hade en otroligt mysig ikv hos mallanbrallan med många mysiga människor .
måste få säga att esters chokladbollar var det absolut bästa på hela kvällen ! heh dom var underbara . tack ester :)
okej kvällen kunde blivit bättre om det skulle vart bättre film material , step up 2 var bäst men sen , torkel i knipa har man för det första sätt och sendå den är ju helt hemsk , blev ju rädd . riktig skräck film !
och till sist easy a fast den är bra men den har jag sätt och den var inte ens film man kunde se om och om igen !

tror jag satt med mobilen i handen och kollade varje halvtime om det hade hänt något hela kvällen , gör det fortfarande ..
trodde inte att människor kunde vara så kalla att man glömmer bort att höra av sig ?
ett meddelande på facebook hade fanimej räckt men nej ..
jag önskar jag kunde säga att jag ska glömma bort dig nu men sorrii det kommer ta ett tag ..

iaf ikv ska jag umgås med mina favoriter , sofiloppan och gullan pullan .
sofia är lite svårövervinnerlig men det ska nog gå bra med lite mutning och gulliga ord .
älskar att övertala folk , det är jag rätt bra på . hihi det är det en kompis är till för , i alla mörka stunder finns jag där för dig och dig och dig och tillochmed dig ! hih sofia du ska komma ikv pussunge ♥

sen måste jag bara få komma med en irriterad tanke !
sitter och lyssnar på ett disney album på spotify och så kommer det upp en nalle puh låt ? hallå nalle puh är väl ändå inte ett disney program grej eller vad man säger ? helt säkert på att det inte var det ? helt upprörd !



RÉMI GAILLARD MY MAN

skönaste fransmannen ever !

LÄNGE SEDAN SIST

som sagt det var ett tag sen , men just nu har jag ingen ork till den här hobbyn
har tillräckligt med stuff i skolan och på friditen osv.
men ska skriva lite nu tänkte jag för jag har underbart tråkigt !

det har inte hänt ett skit i mitt liv på sistonde . eller jo jag satt bröve en jätte söt hund på bussen igår !
och på tal om hundar , i måndags när jag skulle till bussen ser jag en tant som går med barnvagn och en liten chiuaua på sidan , och inte bara det , i vagnen sitter en större hund än chiuauan och chillar med utsikten . hahah världens skämt , det var sjukt himla kul ! stackars hund , han var säkert tjock eller ngt

var på träning på löten igår oxå och det var väl helt okej , inte precis övertygande träning men ah ..
iaf när vi kom in igen så hade någon rensat vårt omklädningsrum .. dvs någon/några hade tagit massor med saker , t.ex. min ipod med mina hörlurar inköpta för nio kronor från tradera !
helt lack , asså ni anar inte hur mycket jag kämpade för att få dom för nio kronor ? fucktards är det ända jag har att säga !
som tur var så var jag klantig och glömde mobilen hemma och det tackar jag gud för , annars skulle den inte vart i mina händer idag ..
R.I.P min ipod . ska ha en tyst stund för den nu ........................................................................
..............................................................
.......................................................................................
..................
..............................................
.....................................................................
....................................................................................................

så , ikv ska jag iväg till marielle ett tag och träffa lite kul folk ! eller ah ska träffa mycket kul folk :)
vi får hoppas att mitt liv flyter på bättre ikv än vad den har gjort tidigare i veckan ,
har ärligt haft den mest oturliga veckan ngonsin ! fuck life </3


BILD TRETTIO : NÅGON DU ALDRIG KOMMER SLÄPPA

men asså nu blir det jobbigt , det är många jag aldrig kommer släppa taget om , tänker inte sitta och ladda upp bilder på er allihopa . men jag hoppas ni vet vilka ni är och om inte så får ni väl fråga mig eller ngt o ni så himla gärna vill veta !


men ni kommer få en hedersplats på min grav det är en sak som är säker !


BILD TJUGONIO : NYASTE BILDEN PÅ DIG SJÄLV

 SÅ FIN FJORTIS ♥

pallade inte bilder tjugosju , en tokig bild , ni hade en tokig bild i det tidigare inlägget !


BILD TJUGOSJU : EN BILD DU ALLTID SKRATTAR ÅT


helt sjukt vad snygg kompis jag har !


BILD TJUGOSEX : NÅGRA DU ALLTID HAR KUL MED



 


BAD UPDATE AND I DON'T CARE

det ska komma fler bilder jag vet men dom kommer så fort jag har tid och ork , hehe klarade inte det där riktigt men fjällen kom ivägen får liksom kylla på det !

hade en dunder vecka i fjällen men underbara isa och massa folk , kom hem helt söndermald ! men det var trevligt
har nu kommit hem till verkligheten och jag håller redan på att dö !
hade en dag på mig att plugga till kemi provet som vi hade idag men det gick nog rätt bra vill jag ändå säga . hah bara för det så kommer det gå åt pipsvängen , men nu säger jag att det gick bra för en gångskull så ah det gick bra !
ska snart in på progress och skriva en lista på kommande uppgifter och prov som följer närmaste tiden .
har en äcklig känsla att den kommer bli rätt lång ..

hanna har kommit på någon helknäpp idée att hon ska börja business . vilket mongo hatar henne
har fällt mina tårar för henne iaf . det blev en jobbig dag igår tack vare dig hanna . ta åt dig !

måste få skriva några rader om den otroligt katastrofala bandymatchen jag var på idag oxå !
asså seriösöt , sirius suger ! dom spelar dom p12:or dom kämpar inte ens , bolnäs som hade borta match hade bättre klack än sirius som var hemma lag .. det är bara jätte pinsamt !
men bolnäs hade sjukt snygga mål , tror det blev typ 7-2 till slut , och fem av dom målen var ju chillmål
sirius är helt dåliga . gå om lekskolan på bandy eller ngt !

sen en parantes , bolnäs hade otroligt snygga match ställ , det var det jag fokuserade på hela matchen
oranga , blåa och vita och typ massa fina reklamer . typ vp färger men nej dom är fula men det här vart helt snygg tillsammans !
men nej vad säger jag vp färgerna är snygga , det måste jag ju tycka nu när jag tränar dom . fyskäms hanna !

RSS 2.0