SÖNDAG HELA VECKAN

jahappsansa ja . idag fick man ju sova en timme längre . helt överskattat tieep . för jag vaknade typ åtta . doon't like that things ! skulle igentligen ner på stan men kände att det regnade floder från himlen så stog över det . ska kötta stan med soffipropp imorn ist . like that things ! var på lång promenad med hunden oxå . han e så hiiimla gullinullitullan så söt han är :)
fast ne . när man kommer hem så får man veta att hunden har ätit upp ALLT mitt godis som jag köpte igår . MIN DAG ÄR FÖRSTÖRD ! HATAR HONOM ! <3

lördagsmys

ännu en lördag has past away . fördrev den med min lilla soffipropp . rekommenderas stoort ni måste prova det någon gång . hon ee så rolig ! eller .. ? vi var iaf , som alla andra , och köpte upp oss med godis på willys . 36.90 kr/kg eller något liknande . fight for it biatch ! vi kom väl hem med sisådär tre kilo godis sammanlagt så nu är helgen fixad lixom ! :))) sedan kollade vi lite på film och jag måste bara få säga .
I FUCKING LOVE BLONDA <3


take me too the candyshop

Jack-o'-lantern

så här innan halloween tänkte jag att jag skulle ta mig tiden att göra mina egna små pumpor . .
och ja jag har för mycket fritid

TARDS



finns bara ett ord att säga .. OVÄRD KVÄLL !

VANDRAREN HAR INGENSTANS ATT GÅ

hej gott folk . har precis kommit hem efter en vääldigt lång dag . jag med mitt trevliga sällskap hannapanna lodig loder , vi gillar henne . hehe puss och johan och hampus . väldigt trevligt bara att jag var tydligen mycket mindre än dom så dom tog så himla stora steg så jag fick typ små springa bröve dom . inte kul . kände att jag hellre ville gå med isa och marielle eller någon gullig liten . nu är jag iaf hemma efter en väntan på centralen som jag gjorde helt i onödan för den jag väntade på hade gått hem . mohahah skön b-rud . nu lackar jag för skype har knasat sönder så kan inte prata med min favorit isafisalisa . känner en stor BUHU på den .
nu ska sova . G-NATT !

PLUGGPLUGGPLUGG

har vart på min navigering och sjömnskaps kurs nu . fick lägga ut kurser och massa shit det börjar ju bli helt krångligt . kommer hem sen och kommer på att jag har en naturkunskaps inlämning jag måste skriva klart idag så det var bara att sätta sig med den . jobba jobba joobba ! klar med den nu . så nu blir det av att gå ner och dricka ett gott glas med ... wait for it ... O'BOY ! sen säger jag godnatt för min del för imorn blir det fullt upp heeela dagen :)

JAO

shit jag sitter och pratar med min bff jao . hon är lite knas jao men det funkar liksom rätt bra ändå jao .hon är rätt gullig oxå hihi . hon är lite små söt som min hund jao . dom är rätt lika . fina öron . ulliga gulliga .och snarkar gör dom båda två . när man minst anar det . JAO typ min hund snarkar nu under min dator jao .lite leeskigt men han e sneel . vovve lajk me !

SPOTIFY

alla ni som älskar musik och har spotify , tummen upp på er ! ni som har spotify och vill ha premium , tumme upp på er med ! ni som vill ha premium och inte har det , tumme upp på er oxåå ! klicka på länken så kan ni få spotify premium helt gratis . jätte gulligt ju ! :)

http://www.gratispremium.com/?ref=682640

FULLBOKAD YES

länge sen sist nu . man orkar liksom inte bry sig ibland , saker och ting måste gå innan . mim mamma har lärt mig att prioritera saker i livet . mycket bra mycket bra tack mamma . igentligen inte men iaf idag kom jag på att jag skulle skriva en labbrapport som skulle vara klar idag klockan 24.00 och nej jag hade inte börjat med den förns när jag satte mig efter skolan idag klockan 18.15 så nu är den klar . så är den inte det ;pPpPpPP jag blir helt förkrossad . min lärare hade värsta genomgången på hur man använde excel och ja hej jag har glömt hur man gjorde . skulle få in ett diagram i mitt dokument men det sket sig totalt så kände att det får bli ett meddelande till min lärare nu och be lite snällt att jag får lämna in den imorn på lektionen ist .
jag duktig . jag baka kaka smaka raka en kaka . den ska jag ha med mig imorn så mina fina smarta och söta naturelever kan hålla sig glada hela dagen imorn . wiieeeh ! gott med deeg oxå . nomnomnom . nu jag vänta vänta vänta . medans vi sjunga en sång . baka baka kaka , knåda knåda kaka , picka picka picka och skjuts in i ugnen ! :))
.

VINTER TYP NEJ ?

nu blir jag helt förargad ! pappa skickade en bild från sommarstugan ..
det är snö i stortsätt överallt i hela sverige känns det som . men är det någon snö här hemma ? nej absolut inte !
när ska den förbannade snön komma hit igentligen ? nu blir jag leedsen chey .
.

FREDAGSMYS

fredagsmys för 874:e gången i mitt liv idag då . snart 900 års jubeleum då . taGgA !

idag har man vart ledig . väldigt skönt , fast min sov morgon förstördes av mina fina kompisar johan och isa . tieep [email protected] ? sen kom min knäppa kompis hit oxå . det var lite mysigt faktiskt . sen åkte man iväg med the flashcar iväg för att hämta upp folk på stationen och åka familjebil hem till ica och fredagshandla . för det gör man ju såååå ofta , sajk . efter middagen kommer någon och plingar på ; hej jag kommer från citygross och vi skulle vilja önska er en trevlig fredagskväll genom att dela med oss med denna påse ! lycklig chey efter det . kvällen är räddad ! denna påse innehöll ; grillchips , päronsoda , marabou passionsfrukt , vindruvor och en broshyr .
hörde nu precis att min gulliga syster sofia sitter och kollar på robin hood . det är robbin hood jag vil haaaa ! höhö ska nog gå och joina henne på den fronten . ooouh mamma , min tumme e smutsig ...

.
liten hit och liten dit älskar dig ändå

PANGIBYGGET

jahejsanhojsan mitt i natten . åååh klockan är 00.00 . il est douze heures / il e midi . ouuf mina franska kunskaper är duunder !
för fem minuter sen .. douze heures moins cinq , så pangade mitt hus sönder tror jag ! någon söt jävel pangade utanför mitt hus . jag blev skraj som en elefant . lite små gulliga upplevelser får man allt såhär i nåntuna trakterna mitt i natten .
jag fick precis ett got råd från emeliepemelie . hon tycker jag ska gå och skalla kudde och jag tänker göra det . godmidnatt ! :)

SHALLABALLA

hej jag har fastnat för isabella ullbors filmklipp , sneel hezt . och låten är dunder . puss på den !

min dag började med att imponerad som jag var stod och glodde på byggarbetarna vid min hållplats och glömde helt bort att bussen kunde komma från andra hållet , så till slut började byggarbetaren vifta åt mig och jag fatta ingenting . tills jag kommer på att han pekade på något och ser man där så stog bussen . höll på att missa den men snabb som jag är så la jag en kubb och en flört med busschaffisen så jag klarade mig såklart !
sen någon gång sådär efter lunch höll jag på att bli påkörd av en bil . jag driver inte ! WALLA .. sajk . min älskade fast lite konstiga kompis puttade mig precis framför en bil . leeeskig kompis . but i'm still here mohahah . och nu tänker alla "attans att bilen inte träffade henne" men så lätt kommer ni inte undan mig ! mohahah

nu ska jag äta mina goda muffins som jag har bakat för någon dag sen . väldigt fiina muffins faktiskt . great taste . lite söt sådär men ändå smakrik . ikväll blire hightech trääning . hAaRd wOrk worK fight bitch !
.
dalecarlia 09 . tieep vann den . tieep längtar tbx . tieep älska fotboll

NU SKA VI UT PÅ TIGERJAKT

hanna lodig loder , isa ullig ullbors och emelie pemelie lingonsvamp , och jag såklart , sitter här på företagsekonomin . lodig och jag har precis hittat ett gulligt klipp från barndommen . nu ska vi ut på tiger jakt , vi kan inte gå under den , vi måste gå igenom den . mohehehe superkuul !
nu ska ullborste och pemelie lingonsvamp , och jag såklart då , gå till hemköpet nere på våran "skolgård" höhö lodigt ! iaf ullborste ska köpa sina bananer . hon gillar typ dom väldigt mycket . söötsak ! vi ska kila . vi måste gå igenom den ..

ko sten lajk

DET HÄR ÄR EN BÅT LÅT

.. den handlar om båtar !
sajk , nu är det såhär va att jag har en engelska inlämning på torsdag som jag inte har börjat med så ska ta min vän googletranslate och försöka komma fram till en fin text som man kanske kan läsa och förstå lite av , höhö . sen har jag en labbraport som ska in någon gång oxå . och det känns skönt att alla i våran lillasöta natur grupp är helt smarta , jag är en liten MorsLillaOlleSomSitterIEttHörnOchÄterBlåbär tieeep ? 
sen vill jag dela med mig till alla er att min lärare är underbart rolig , hon älskar oss och vi är alltid så mycket bättre än alla andra och vi kommer få förtur överallt osv. och hon är heelt översmart . förstår inte hur hon står ut . hon är helt amaazing . like me typ ? 
nu till saken jag igentligen skulle skriva i inlägget . jag ska på min navigering&sjömanskaps kurs snart . tre timmar lång men några söta mellan till gammal åldriga männiksor . suuperkul ! inlägget kunde ju ha blivit riktigt kort ju , jobbigt att jag inte ville ha det så då ! BUHU

BILDPROVNING

fotboll fooorlajf

JAG HADE ETT LIV SEN SKAPA JAG EN BLOGG !

jadu , första inlägget . höhö jag ska först och främst tacka min gulliga vän att hon har fått mig att slösa min dyrbara tid på en sådanhär skit sak , hehe . men jag ska väl , för hennes skull , göra detta till en intressant blogg mohahah . 
vad har jag gjort idag då ? jag har haft fotbolls träning ute i det myysiga höstvädret . fast jag körde styrkepass med isa och becca inomhus så vi bläv inte så blöta , hihi . fem av fem toasts , superkuuul ! beccabus skulle styla med något försök att få upp bollen på nacken osv. hon lyckades väl någon gång , sade hon iaf . hehe frågan är om vi ska tro på henne .. mohehe . nu ska jag gå ner och skapa mat med mina kreativa matkunskaper sedan bär det av till daah school någon gång runt halv två . får väl försöka få en ett inlägg senare idag oxå .

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0