RUBRIK RUBRIK RUBRIK RUBRIK

Vaknade imorse av att det var storm ute . Som jag säkert har sagt förut så låter det hur mycket som helst när det regnar utanför mitt fönster eftersom verandataket är precis utanför . Jag lovar det haglade imorse eller ngt . Sen var min markis nerdragen så den höll på att blåsa sönder så det var kaos . Jag orkade inte gå upp och stänga fönstret men tillslut fick jag ge mig . Drog upp markisen och stängde båda fönstren . Sen kunde jag sova . Fast nej då kommer hunden in och lägger tassen i sängen och piper som en gammal tekanna . Då var det kört . Ingen ville att jag skulle få sova imorse ..

Nu ska jag snart ner och äta frukost för att sedan gå ut med hunden och sen åka iväg på fotbollsmatch som jag är allt annat än taggad till . Men det ska väl bli kul . eller ?


fotboll


SMOKE WEED EVERYDAY

Daneliddagen idag då . Först ner på lek & lär med Soffiproppen . Sen var det bara börja fota och skriva en massa . Kollade även på herrernas match också . Kaos i slutet men det blev väl 3-3 till slut tror jag . Sen blev det hemgång . Kom hem och satt på tv och somnade på tre röda . Sov typ hur länge och skönt som helst tills syrran ringer och säger att man ska gå till ica . Då blev allt bara jobbigt . Handlade massa mat med syrran och gänget och nu väntar maten på grillen . Helt ok lördagkväll . Grabben kommer efter maten också så ska inte klaga på min lördag kväll !


WE BRING THE STARS OUT

Thorenspelen idag då . Brännboll stod på årets schema . Det var kul faktiskt även om jag var helt urdålig på det ! Men vi spöade alla lag i gruppspelet så det kändes skönt ! Sen fick vi möta Bp3 i final och då gick det lite sämre höhö . Men dom hade bara killar och det är fuck när det gäller brännboll så jag skyller på det . Men vi slog BpMt1 och Bp2 så det var det allra viktigaste !

Nu sitter jag och väntar på min gulliga lilla soffa som är påväg ner hit till moi . Vi ska gå till ica och köpa lite mumsmums . Asså inte bokstavligen mumsmums men lite sånt där som är mumsmums . Sen ska vi skynda oss hem och mysa ner oss framför tv för ikväll händer det . Det vi har väntat på hela våren och sommaren ! Hur många lingon finns det i världen ? Den frågan får vi svar på ikväll ! Jag är sjukt taggad på den här kvällen . Den som stör mig åker på smisk !



I WANNA BURN TONIGHT


Bowlingen gick ju som planerat . Slog till med sex strikar sådär lite enkelt . Vann över sportfånen Helene , spöade Hanna två gånger om . Ah det kunde ju inte gått bättre ! Tog en submacka med Hannisen efteråt också . Den satt mer än fint ! Nu ska jag och Mickan ta hojen ner mot danelid för att kolla fotboll . Selmisen har ju åkt till Kreta så vi får nörda oss utan henne . Den mesen !

REDO FÖR ÄNNU EN DAG


Ännu en skoldag . Dock inte alls lik alla andra . Ska åka in om ungefär en timme för att ha nästan tre timmars Engelska B. Skjut mig ! Men efter det så ska vi tydligen bowla med de nya naturettorna . Kan väl bli kul för mig iallafall . Det kommer bli jobbigt för de som spelar mot mig ..

ICECOOLD SHOOWER

Träningen kunde gått bättre men den var kul iallafall och det är huvudsaken . Mickan började snacka om att hon skulle få duscha i kall vatten när hon kom hem .. Jag började fundera på vad dom gjorde i hennes hus om dom byggde om eller något jag fick inte ihop det . Sen kom Frida och ba : Ah juste osv. Sen slog det mig . Dom har slagit av varmvattnet i Nåntuna . Kul ! När man som mest behöver en dusch . Först tänkte jag ; ah men vadå det är skönt med en kalldusch efter en jobbigt lökig träning men när jag väl ställde mig i duschen .. Jag tror aldrig jag har haft så ont och lidit så mycket av en dusch i hela mitt liv ! Och nu fryser jag som en bäbis på nordpolen . Tror aldrig onis har vart till såhär stor nytta förut heller . I'm happy to have my onis ♥


nu ska jag äta kiwi . fast utan plugg denna gång


HANNA IN THE KITCHEN

Har precis lagat mat . Skulle laga pasta till mig själv bara men sen ringer pappsi och säger att han också är lite smått hungrig så lägger i mer pasta . Sen kom jag på att då kanske jag måste göra något mer roligt än bara pasta så tar fram lite skinka och börjar kasta i massa konstiga saker i kastrullen och vips . Fem minuter senare har jag kommit på en egen skinksås ! Haha vet inte om den blev så god men det får vi avgöra snart . En kanon start inför träningen men långsamma kolhydrater . Check !

KIWI , MIN PLUGGKAMRAT

Det var ett tag sen sist . Känner att jag inte orkar bry mig .
Skolan har börjat och jag har redan plugg och inläningar som ska in . Gjorde mitt första grupparbete idag . Dock inget stort men jag känner hur det här året kommer ta på mina krafter . Satt med plugg hela eftermiddagen igår och sitter även nu med nytt plugg . Tröstäter lite kiwi också så så ledsen är jag inte men jag kännde för en paus så då hamna jag här !

Jag ska svara på massa frågor om "De levande organismerna" . Hur kul kan det bli liksom . Ahja gör jag det här så kan jag höja mig i Biologi så får väl se till att göra detta . Ikväll är det träning . Äntligen ! Måndagens träning blev inställd men nu kör vi igen ! Kom precis på att min mobil är borta . Ska nog springa och leta efter den känner jag . Bye for now !


Meeeee today


VART JAG MIG I VÄRLDEN VÄNDER

Fredagen : Gick på bio med Sofia . Bad Teacher . Den var faktiskt bra . Cameron Diaz in my heart . Hällde i mig en egen ask med vindruvor . Satt helt ok på den kvällen !

Lördag : Klockan ringde alldeles för tidigt för att jag skulle vara taggad för det här . Åkte ner för att träffa Selma och kolla fotboll klockan elva på morgonen . Dom förlorade dessutom .. Åkte sedan hem fort för att gå ut med hunden som har saknat mig , det vet jag för det gör han jämt ! Vi mötte upp Sverige för att gå en sväng på ica och handla upp oss för kvällen . Sen var det bara att åka in till stan för att tajma femman med 115 helt perfekt ! Underbart när man tajmar bussarna på sekunden . Satt barnvakt åt barnen Hammar . Vi kollade påalla tre High Scool Musical filmer . Dock somnade en fjärdedel av gänget efter tio min i sista omgången . Jätte söt !

Söndag : Klockan ringe ännu tidigare . Upp upp och iväg . Tog bussen in till stan för att ännu en gång tajma bussarna på sekunden . Love life ! Tog tjugan ner till Danelid för att spendera hela mig dag där . Det började med att Lek & Lär har dragit igång igen så det var ju bara att leka med barnen igen då . Men dom är så söta så , så det gick bra ! Sen var det ju bara att gå och byta om för då var det match på en gång . Vi fick spela i matchställ som har legat otvättade i matchväskan i en hel äcklig ful vecka . Tror ni dom luktade gott eller ? Var som att skära lök gånger femhundramiljonersjuhundraåttiniotusenfemhundratrettiosex , och lite till ! Och så på det så var domarn helt värdelös . Man ska inte klaga på domarn men den här var nog den värsta någonsin . Fast han var rättvis . Han dömde lika dåligt åt båda lagen .. Det kan ha vart den skönaste förlusten någonsin i mitt liv ! Nu ska jag bara gå och sova . Skola imorn . Nu börjar allvaret på riktigt . Pallar inte . Fast jo . Iår ska det ske förändringar på högahöjder !


FÖRSTA LEDIGHETEN FÖR I ÅR

Vaknade för någon timme sedan . Kändes bra att vara ledig idag . Det behövde jag efter allt slit i skolan de här två dagarna ! Har inte så mycket att säga förutom att jag ska iväg till DenBästaSofia nu snart och ha en hejdundrans mysig dag med henne !
Måste också få slänga in ett ; jag saknar dig redan isa ! ♥


aldrig utan dig bästaste vän


NOLLNING NOLLA ETTOR

Äntligen kom dagen jag har längtat efter i ett år . Att få nolla ettorna . Tyckte lite synd om dom till slut . Först blev dom utfrågade på det mest personliga frågorna som man kan komma på . Sen fick dom gå runt och skämma ut sig inför lärarna och till sist så körde vi norskfylla mitt på Stora torget och dom fick även visa upp sina sång kunskaper , även det mitt på Stora torget ! Till sist blev det någon Sanning och konsekvens aktik lek i klassrummet . Men dom var duktiga och det var inte många som fick straff för dom vägra . Där blev jag lite imponerad faktiskt . Nu är det bara övernattningen kvar . Då kommer jag tycka riktigt synd om dom !

Efter allt fika och jag vette gud vad vi gjorde i slutet så kom Sofia ner på stan så gick med henne och köpte hårfärg . Träffade även på Mickan som bjöd på lite glass i allt regn . Och så höjdpunkten på dagen , vi gick till isa . Fast ne vadå höjdpunkt ? Det var sista gången vi fick träffa henne innan hon åker . Nu åker hon imorn och kommer inte få träffa henne förns på höstlovet . Det kommer bli tomt . Men ha det så himla bra nu lillen . Det kommer bli jätte bra och om du inte trivs så finns det alltid plats för en återkoms det vet du :*

Har precis ätit middag . Mamma gjorde nudlar med kyckling i jordnötsås . Det var länge sedan och det satt fint i den fullproppade magen ! Nu ska jag snart iväg till andreas . Han åker på cup imorn så måste ta igen tre dagar på en kväll . Kan bli jobbigt men heter man Hanna klarar man det mesta !


min kalender jag fick av mammsen igår . sofia ville seee . tyckte den var rätt tuff


EN HELT OKEJ START PÅ TERMINEN

Kom till skolan i hopp om igentligen ingenting . Vågade inte tro alldeles för mycket med tanke på hur det kan se ut på vår skola ibland . Och då menar jag på alla sätt och vis . Men det var rätt lugnt . Fixade lappar och busskort och fick se lite nya ettor också . Dom verkar söta och go'a så det ska nog gå bra . Vi fick även bestämma morgondagens aktiviteter för BpMt 1:an och jag tycker synd om dom för dom kommer få en nollning som aldrig förr . Jag ville skrämma dom men mina tankar var som ett sandkorn jämfört med vad de andras var . Men det ska nog bli bra . När vi slutade runt tre tiden gick vi till Wayne's Coffee och mös lite .

Imorgon är det sista dagen man får träffa isa också . Det är helt sjukt , jag kommer inte fatta att hon har åkt förns hon kommer tillbaka känns det som . Det finns inte ens på min världskarta att hon ska åka . Men du kommer ha det jätte bra och du kommer få göra det du tycker i kul i tre hela år . Är lite avundsjuk på dig på det stadiumet . Kommer sakna dig fisen men jag önskar dig all lycka och hoppas att du kommer trivas så ses vi så fort du kommer hem hit igen och sportlovet får vi inte glömma ! ♥


bild på dagens cream caramell coffee frappe !


FIRST DAY IN SCHOOL


Iväg till skolan nu då . Aldrig vart så nervös och uppspelt ..


THE LAST SUMMERDAY

Ägnade som sagt min dag åt att leka med Sofia och Micaela . Vi hängde hos familjen Mattsson . Torbjörn kom hem med bullar åt oss som vi smockade i oss . Kvantumbullar är inget att diskutera ! Sen kom vi på att pojkar 94 hade match på kvällen så vi tänkte åka ner och kolla . Men innan blev det middag . Falukorv med någon konstig potatisbulle aktig trekant . Den var god faktiskt . Tror jag ska börja köpa sånna själv och laga istället för pommes . Hehe . Innan vi åkte ner till matchen kom vi på att vi måste ha något kul att göra medans så varför inte svänga förbi ica och köpa godis ? Blev lite bio mys nere på danelid och så självklart vann dom också så det kunde ju inte sluta mer lyckligt !

Nu sitter jag i sängen med en hund nedanför mig som snarkar för fullt . Och min mobil är ju som sagt tillbaka , eller ah mitt simkort iaf , så nu plingar den nedrans saken hela tiden känns det som . Blir ju arg nästan . Det var skönt när ingen kunde nå en , hehe . Nej nu ska jag väl försöka stänga ner allt detta skit och försöka sova istället . Det är ju trotsallt skola imorn och jag längtar ju så in i bängen . Och ju snabbare man somnar desto snabbare blir det ju morgon , så varför inte lägga mig nu på stört jag som längtade så ? Fast ne ..

      


SISTA DAGEN PÅ SOMMARLOVET

Sista dagen på sommarlovet . Känns inte jätte jobbigt att börja skolan faktiskt . Det ända jobbiga är att det är typ bara våran skola som börjar imorgon , alla andra börjar på fredag eller på måndag . Våran skola är störd . Bara för att ta ut min hämnd ska jag göra så taskiga lekar och nolla de nya ettorna så hårt att dom inte vill komma tillbaka !

Dagen till ära ska jag snart upp och klä på mig för att sedan cykla över till Mickan . Ska leka med henne och Sofia idag förstår ni . Ska bli ett mycket trevligt slut på detta lov . Sen börjar allvaret igen . Har bestämt mig för att iår ska jag göra alla uppgifter så fort jag får dom så dom är klara i god tid . Och när jag inte pluggar så ska jag träna ! Låter inte det som en rätt okej höst ? Måste jobba lite till Beach 12 in the States


bjuder på min lilla geting som ett minne från sommaren 11


ATTENTION S'IL VOUS PLAÎT

MITT SIMKORT ÄR HÄR !!
Äntligen slipper man vara helt okontaktbar . Fast jag må erkänna att det var rätt skönt att vara utan telefonen ibland . Nu är det bara min lilla röding som jag vill ha tillbaka sen är mitt liv fulländat , dock så kommer den aldrig komma tillbaka om inte den skylldige vill komma hem till mig och lämna den !

Nu ska jag sova . Man måste ju börja tänka om nu när skolan står och knackar på dörren !

THE COULOR IS RED

Var på stan med syster . Åt på Cupido . Älskar Cupido . Skulle kunna äta där varje dag ! Gick runt lite på stan efteråt och kollade lite . Själv har jag ju inga pengar så för min del blev det bara kolla men min Sofia shoppade ju plånboken av sig . Hon tror hon är rik .. Fast fick faktiskt hem en hårfärg så sitter just nu med den i . Den ska sköljas ur strax , väntar på att badkaret ska bli ledigt . Sofia skäljer just för tillfället . Hennes hår skulle bli blont tänkte vi men det ser alldeles brunt ut nu så ah vi får väl se . Jag hoppas det blir fail hehe .

Ikv blir det barnmiddag hos ohlssons , om vi nu är barn men ja det är vi det har jag bestämt ! Mammsen och Pappsen kommer hem sent . Sen blir det träning . Hoppas att det inte regnar nu när jag har bytt dobbarna till vanliga . Sen efter träningen ska jag träffa TheManInMyLife !


LOVE TO YOU SISTER

Syskon är bra . Åker ner på stan . Träffar syrran . Hon bjuder på lunch . Livet leker !

Hej kärlek


IT'S SHOW TIME


Hey hoe let's go . Tagga match . UIF kross . Eller ?


KILAR IVÄG TILL INDUSTRISTADEN


hej ful . palla ej


LYCKAN SPRIDER SIG

Asså den här dagen kunde inte börja bättre ! Fick sova ut länge . Behövde inte laga lunch själv . Kunde gå ner och så var maten klar . Snart kommer Sofia med bussen och sen ska vi ner till Danelid och kolla på fotbollsmatch med Selma . Jag är helt besatt av fotboll just nu . Imorn har vi match och för ovanligehetensskull är jag taggad redan idag ! Förstår inte vad som har hänt med mig dom senaste dagarna . Eller ? Haha

Ikväll ska vi till Fisen och ha lite hejdåfest för henne för hon åker ju till norrland om någon vecka . Kommer sakna dig mega mycket gumman . Okej de andra som ska vara borta ett år knappt men du ska lämna oss i hela tre år . Kommer bli otroligt tomt . Men jag hoppas jag kan komma upp till dig på sportlovet . Det vore helnajs . Och varje lov kommer det gå vilt till . Vi måste ta vara på tiden du är här ! Och jag säger bara ett ord . Skype !

En annan sak jag kom på att kolla idag var schemat för den kommande terminen och det är helt sjukt vad glad jag är ! Iaf när det gäller lektionernas tider och plats . Hälften av alla lektioner behöver jag inte ha . Haha Emelie du kommer bli så otroligt sur på mig . Hihi !
Fast det som gör att hela schemat bli dåligt är att vi inte kommer ha Daniel i Matte C och Fysik A . Behövde ju honom i dom ämnena och nu ska vi ha Roger . Kommer verkligen inte klara det här nu . Men kolla  resten . Livet leker solen steker !


schemat än så länge . det kan ju faktiskt ändras


KOMMER SAKNA ALLA SMÅ

Äntligen är jobbveckan slut och man kanske kan få lite sovmorgon fram tills skolan börjar igen . Fast jag kommer sakna fotbollsskolan så hårt . Barnen är ju hur gulliga som helst även fast vissa är helt otroligt jobbiga ibland men dom är så himla söta . Längtar ju till nästa år redan nu om det nu är möjligt ?

Vi hade vattenkrig och bullätning och frågetävling och allt idag . Mitt lag vann frågetävligen . Helt smarta barn ! Vattenkriget behövde man vara med på i en minut sen var jag typ så blöt som man kunde bli så då kunde jag gå upp och byta om igen . Haha .

Nu ska jag snart gå ner och laga middag åt mig själv och hunden . Sen ikv får vi besök . Love it !


lite fotbollsbilder såhär efter veckans jobb


FOTBOLLS TRÄNING I REGNET

Ännu en dag på jobbet . Ännu en dag med sol och perfekt tajming på regnet . Ännu en dag med hals ont .
Ännu en dag halvt stum . Ännu en dag av glädje !

Sitter i soffan och kollar ut på regnet som öser ner . Ska ner till danelid snart för att träna så hoppas ändå lite att det slutar regna . Men för att göra det enkelt för mig så är jag glad om det regnar för då slipper jag byta dobbar , men det har ju regnat hela eftermiddagen så om det bara slutar regna så är det fortfarande blött i marken så det kvittar hur kissnödig gud är idag !


försöker leka fotbollsprofs med landslagströjan


I AM WHERE I BELONG


står i köket och lagar lite pasta . det är det man äter om man är cool . hungrig


CAN YOU FEEL MY BODY BURNIN'

Ännu en dag avklarad på jobbet , bara tre kvar . Klarade oss från regn hela dagen förutom i slutet när vi precis hade kommit påå till klubbhuset så börjar det spöregna . Tajmat . Sen slog blixten ner i strålkastarna ute på planen och det lät som någon sprängde hela planen och det blev ljust som aldrig förr . Jag tror jag sket på mig . Hatar åska och så slår den ner precis framför ögonen på mig . Aldrig mer !

Nu är jag helt slut igen . Man blir mer och mer trött för varje dag som går . Det är helt sjukt . På fredag kommer jag slockna innan jag har hunnit sluta . Får väl lägga mig och kolla på film eller något nu så kanske man somnar och kan få sig en liten powernap . Ikv kan det bli filmmys om det regnar men det kan bli lite grillkväll om det är fint väder . Vi får allt se !


kände för lite fotbollsminnen ♥


MED SÅPBUBBLOR I HATTEN

Satt på den efterlängtade filmen och efter kanske sju minuter sov jag . Vaknade av att onis höll på att brinna av hetta på ett ungefär . Dator lackade lite så fick ta ut lite aggressioner på den . Kännde ett väldigt stort behov av mat i min mage när jag vaknade sen så sprang ner och gjorde en tallrik med hallonkräm , mjölk och kuddbröd . Falu rågerut ♥
Min röst är förövrigt helt körd . Kan inte få fram ett ynka litet ljud ur min mun på ett ungefär . Ska gå i förpension i 18 årsålder . Kan bli något för aftonbladet att skriva om . Hostar som en gammal skruttig Saab och så har jag träningsvärk i magen på det också så det gör dubbelt så ont . Anyway , är redo för en natt med mycket mysig sömn innan min mammi ska ringa mig imornbitti och väcka mig eftersom min bästa och ända veckarklocka är ju tydligen stulen . Godnatt fokes !


VART ÄR VÄRLDEN PÅ VÄG

Matchen igår var den bästa på länge ! Vi vann med 2-0 . Tror det var första seriematchen som vi höll nollan i . Helt sjukt . Lite stolt där alltså . På kvällen åkte jag med Sverige upp till nåntunabacke för att träffa Simon och Mathias . Spöade dom så hårt i Tecknet så det var helt sjukt . Dom gav tillochmed upp innan spelet var slut . Kaos ! Det var en trevlig kväll .

Imorse åkte jag och tias iväg till fotbollsskolan som började idag . Så nu blir det jobb en vecka . Jag var faktiskt inte jätte taggad på denna veckan men efter den här dagen tror jag att jag kommer njuta fullt ut av veckan . Dock slutade dagen dåligt . Min mobil är tydligen stulen eller tagen eller något . Vet inte hur eller vem eller varför men ilskan flöder inom mig för tillfället . Ikv ska jag väl gå och sova tidigt som tusan . Är helt slut efter den här dagen . Kanske sätter på en film eller något , vi får se vad kvällen har att bjuda på !


bild från första veckan i fotbollsskolan


GODMORGON VÄRLDEN

Igår var en mycket trvlig dag . Träffade sofia på kvällen och vi cyklade ner till bergsbrunna .
Imorse vaknade jag av att hunden hoppar upp i sängen och lägger sig bredvid mig . Han är alltid bra att ha när det är kallt och man vill gosa lite . Gick ut med hunden i regnet runt tio . Skön morgonpromenad . Nu sitter jag framför tv i soffan och kollar på film . Flickan från ovan , jätte gullig film . Lite konstig men jätte gullig !

Klockan två är det samling oxå . Första seriematchen efter sommarlovet . Wonder how this will end ?


HEJ ALLA GLADA

Har äntligen kommit hem från stugan efter en lång vecka med sol och båt . Åkte hem i onsdags för att träna lite fotboll för första gången på tre månader . Det kan behövas inför matchen imorn . Det var jobbigt som tusan men alltid kul att få spela futball . I fredags kom morbror ut och spelade lite golf med mig pappsen och morfar . Blev tyvär ingen sänkning , var två ynka slag i från men jag och pappa vann bästbollen så en vinst blev det ändå !

Åkte hem med morbror efter lite vinstfika . Hann knappt andas innan jag satt på bussen igen ut mot enköping . Träffade massa goa människor och åt massa pannkakor med sylt och glass . Det var hur gott som helst . Tack jennifer för allt igår och för det här första året med dig . Du får ha det så himla bra i Bryssel och sen komma tillbaka fortfortfort . Vi kommer sakna dina knasheter på lektionerna ! ♥

Nu ligger jag i sängen med Sverige . Vi har precis ätit frukost om det intresserar någon . Vi ska nog lata oss för det mesta idag . Kanske kan orka upp och gå på en promenad med hunden om hunden är riktigt snäll !





RSS 2.0