SUMMARY AV VECKAN

Nu har det gått sin tid . Veckan ute i östhammar var mer än super . Var ute med båten på onsdagen . Vi sov för det mästa så vi var lite röda när  vi kom hem sen på kvällen . Vi åt god mat och badade och hade det allmänt mysigt ute på havet . På torsdagen åkte vi in till östhammar för att spela mini-golf med erika . Det var superkul och som glassen på pinnen så vann jag oxå . Men det var allt jämt . På fredagen var det mest sol och bad som gällde . Vi sprang upp och ner mellan vattnet och verandan i värmen . Veckan var som sagt mer än lyckad !

Vi åkte hem på lördagen , packade upp och duschade och åkte sen vidare in till stan på en gång för att träffa upp massa folk för att dra sig vidare ut mot storvreta på födelsedagsmiddag hos Sverige . Super god mat och massa roligt folk och vädret höll sig så kvällen var även den mer än perfekt .

Idag drog pappsen ut mig på en golf runda med hans kompisar Erik och Ann-Sofie . Första gången på kanske två år jag som spelade golf. Trodde inte alls det skulle gå men det gick väl propert . Fick till någon fyrpoängare och en hel drös med treor så kom upp i 39 poäng trots alla missar och duffar och bad i vattnet och lek i sanden . En sänkning på det ! Tror jag ska satsa på en golfkarriär alltså . Blev en take-away middag från någon resturang i flogsta . Nu kom mammsen och sofia hem från en helg nere i jönköping så ska mysa lite med dom . Hunden ligger bredvid mig och snarkar för full halls . Imorn bär det av ut mot stugan igen . Kommer nog bli en hel del båt i veckan och kanske till och med får till en golf runda på den gamla traditonella fd. hemma banan Roslagens GK också !

På åter seénde !

  
bilder från östhammar kan ni se här !


ÖSTHAMMAR PÅ GÅNG

Gick upp ännu tidigare idag än vad jag gjorde igår , om det blir mer sådant här framöver kommer jag säga upp mig . Har sovit i åtta timmar sammanlagt dom här dagarna . Det funkar inte riktigt så . Får sova på bussen för ska ut till östhammar med bästa sofia och mysa lite . Kommer hem på lördag och då ska vi till bästa emelie och fira henne . Ska bli super ! Ciao ♥


EN BRA START PÅ EN BRA VECKA


Höjdpunkten kommer vid 2.22

Dagen kan inte beskrivas i ord . Har upplevt smärta i tårar både på gott och ont . Har svält av hunger men ändå vart mätt och belåten . Har suttit i ca. 5 timmar på samma förnedrande bänk och har vandrat så mina fötter skaver . Humöret har vart på topp hela dagen ,
förutom de två timmar jag gick och väntade på föda ..


HEJ TJO OCH KLACKARNA I TAKET

Dagens träning var väl behövd . Tror jag kanske måste börja komma igång lite mer i vekorna nu inför höst säsongen . Har ju trots allt lovat att jag ska vara i topp form efter sommarn . Kan ju gå lite sisådär med det men man kan ju alltid försöka !

Kom hem och var helt slut . Kommer sorgset ha träningsvärk imorn dagen till ära . Ska till sthlm imorn och gå runt och shoppa men med nytt folk denna gång , Sofia & Isa & Mimmi , men har fortfarande inga pengar . Kommer bli deprimerad som tusan . Men sen ska vi iväg till Skansen . Och vilka kommer inte dit om inte Hoffmaestro och Eric Saade osv. Kommer bli helt super .

Nu ska jag ta min stora rumpa och förflytta mig upp till Nåntuna backe för lite filmmys ♥


SPONTAN MÅNDAG


Degig måndag . Vaknade två , idag igen .. Har kollat på två filmer och helt plötsligt satt jag på mig träningskläder och springskorna .
Hur gick detta till ?


HÄRSKARE HÄR I LUFTEN

Nu ska jag iväg till Sofia och leka med henne . Det kommer bli mycket Sofia denna vecka men det ska bli kul !




kepan är på . nu kör vi


THE CITY OF SWEDEN

Dagen igår var grym . Fick även igenom att vi skulle äta på Pizza Hut . Hur lycklig ? Förstår verkligen inte varför dom inte öppnar en här i uppsala . Skulle äta där varje dag . Vi shoppade , elller ah dom shoppade pengarna av sig . Jag hade noll money från början så jag fick inte handla något . Vi fick även tid för en promenad ner till hamnen för lite mys med solen . Senare på kvällen blev det filmkväll . Spöade även allihopa i Uno två gånger på rad i samma spel omgång . Kaos . Är man bäst så är man .

  

  



OFF WE GO

Åker till sthlm över dagen med Sverige , Simon och Mathias . Gud vad mysigt vi ska ha det . Kan bli en helt ok dag . Dock missar jag Masters men det här är nästan värt mer ..


KOMMER BLI EN JOBBIG NATT

Okej jag måste erkänna att åska och blixtrar är inte min favorit sak . Rättare sagt är jag livrädd för det . Jag erkänner att jag är rädd för det . Säkert jätte barnsligt men jag är sjukt nojig . Kommer inte kunna sova i natt . Ser ut som en film utanför mig just nu .


fast på bild kan det bli rätt coolt . om man ändå kunde fota sådär .


MITT LIV ÄR FULLÄNDAT



Ni kan inte ana hur , jag måste få slänga ut en svordom , jävla glad jag är just nu ! Har laddat sen i onsdags och nu är det klart . Hoppade hela vägen hem och lös av lycka . Filmen är sädd . Bästa filmen någonsin . Trodde aldrig jag kunde bli så här lycklig . Det är helt sjukt . Har tuggat sönder hela min ramlösa flaska . Ska spara den som en souvenir . Jag tror jag måste gå och lägga mig så jag lugnar ner mig lite . Mitt liv är fulländat !


THIS IS HOW WE RULE

Jag har inget att göra för tillfället och är helt berusad på lycka och är över full av energi ! Vi har precis haft en familje diskussion på vår Usa resa som förhoppningsvis kommer ske i Januari nästa år ! Allt som kommer hända och ske och alla boenden , allt låter helt perfekt . Det kan verkligen inte bli mer lycka just nu . Ska spara så mycket pengar som möjligt ända fram till resan , sen shoppar vi New York ur konkurs !


Time square ♥


PLAYING WITH MY BOOMBOX


E.M.M.A - En Hemlighet


E.M.M.A - SMS


Peaches - Rosa Helikopter


S.O.A.P - S.O.A.P Is In The Air


S.O.A.P - This Is How We Party


Dj BoBo - Chihuahua


I väntan på att syster min ska komma hem med maten så vi kan börja grilla så ägnar jag min tid åt att bli döv framför tv . Nostalgi på hög nivå . Gick igenom massa gamla Hits For Kids skivor . Bästa som hänt mig !


BORN IN A BOOMBOX

Okej inlägget igår blev lite konstigt . Jag hade som sagt skrivit allt och sen ringde isa och ville ha mig nere på stan inom en en väldigt snar framtid så det var bara att åka ner och träffa isa . Och det gjorde jag absolut inte i onödan . Går in på Vero Moda och kollar lite . Hittar ett ställ med rea varor . Tror ni inte det hänger en vit kavaj i storlek 38 där eller ? Den skriker mitt namn , fast den var lite dyr för att vara på rean . 99 kronor för en kavaj på rean .. Eller ? Bästa kapet i hela mitt liv . Ni anar inte hur länge jag letat . Hanna är mer än glad idag !

Nu har Melin precis rest hem och jag sitter med datorn inkopplad i tv och leker med min spotify i surroundsystemet . Helt ok ljud . Helt ok syssla när vädret ute är helt ok dåligt . Helt ok dag . Och helt ok att grilla till middag och pricken på alla ok:n är att Sverige kommer ikv ! Absolut helt ok slapp dag .

 
hej min skönhet


VIRRPANNAN ÄR TILLBAKA

Har kommit hem från stugan nu och har precis duschat mig ren från allt äckligt saltvatten . Nu sitter jag och diskuterar med melin om vi ska vara här eller hos henne ikv . Det är ett mycket svårt beslut , haha . Har inte träffat henne på år och dagar och vi har försökt ses i två veckor nu kanske men om den ena kunde så kunde inte den andra osv. Kaos det där . Men nu så ! Sitter och smackar i mig mina winegums från båten medans vi håller på att bestämma oss .

Gårdagen var helt underbar , sol från morgon till kväll . Fick tyvär inte köra ut till stugan för mamma hade glömt alla papper och speciellt skylten på landet så bajsa på det . Men jag fick köra hela vägen till båten och det gick fin fint tills vi hade hundra meter kvar , för i sista kurvan , tror ni inte jag möter en bil som är helt dum i huvet och kör på min sida av vägen och är tvungen att göra värsta svängen . Och mamma säger åt mig att bromsa så jag bromsa lite lätt , jag fatta inte att jag skulle bromsa helt så jag bromsar lite sen gasar jag på för att jag vill kommar bort från bilen fort som tusan , haha jag var en millimeter från att krocka med gubben . Tror nästan att jag snuddade bilen alltså . Ah man lär sig av sina misstag iaf !

Senare på kvällen när vi skulle sova så flög det in ett fjäderfän i huset ! Hur tänkte han då liksom ? Gullfågeln hitta ju inte ut heller och han flög in i alla . Haha gulleplutt . Tillslut fick pappa ut den i fönstret på övervåningen .


Fem timmar senare: Oj haha åkte in till stan och träffade isa nu på kvällen innan Melin skulle komma , nu kom jag hem och märkte att jag publicerade aldrig inlägget .. Haha skön jag är . Nu är vi iaf hemma efter allt handlande och kollar på tv och tjockar oss dubbelt upp med allt möjligt . Nu blir detta inlägg alldeles för långt så nu slutar jag . Tar annan rolig fakta senare i ngt inlägg !


Haha gulleplutten


TIME FOR THE BED

Japp då fick man den nya headern på plats oxå . Höll på med det där förut i två månader tror jag sen gav jag upp för jag blev så arg hela tiden och den ville inte vara där jag ville att den skulle och den blev för liten och för stor och ah till slut gav jag upp , men nu har vi en ny . Fick kämparglöden av Emelie som precis gjort ny header så tänkte , varför inte jag också ? Kolla in hennes bloggis här !

Nu ska jag gå och sova , har inte ens vart uppe i tolv timmar idag . Känns stabilt , kommer inte kunna sova . Imorn ska jag nämligen upp tidigt för att hinna ut på en springrunda innan jag ska köra med mamma ut till sommarstugan !

MOVE ALONG LIKE I KNOW YOU DO

Vaknade klockan två för tredje gången på detta sommarlov . Det är underbart och det var bra tajming för det regnar ju ändå bara ute så varför ska man vara vaken då för ? Har precis kollat klart på She's The Man . Den filmen är fan bra . Har knappt gått upp ur sängen idag förutom när jag gjorde frukost klockan tre någon gång . Och jag blir mer deprimerad när jag hör hur regnet smattrar på taket utanför mitt fönster .. Tror jag ska kolla på en till film !


NO DAY BUT TODAY

Hemma från en väldigt händelserik helg . Åkte som sagt till åland på dagskryssning . Tror aldrig jag har ätit så mycket som jag gjorde i fredags , bara en parantes ! Men det var super kul och jätte mysigt och fick , mot min plånbok , med mig lite godis hem . På kvällen åkte vi iväg till Sveriges morbror och var hundvakt åt världens typ sötaste hund ? Älskar rottisar , ska så ha en när jag blir stor . Där satt vi i soffan och kollade på film som vi laddat ner från super internetet .

Dagen efter var det bara att kliva upp igen för att sedan åka ut till ånge och träffa en hel drös med dart människor . Haha dom var sjukt roliga ärligt talat . Körde femkamp och åt grillat och mös i husvagnen . Det vuxnas kväll kan man ju sammanfatta med ett ord . Öl ! Haha helt sjukt men det var kul som sagt .

Idag vaknade man och var helt slut körd ! Tredje gången vi tog en vilostund i husvagnen satte vi på en film vilket vi inte skulle ha gjort för då somna jag .. Så trött chey . Nu sitter jag hemma , totaly alone och ska snart sätta mig och kolla på fotboll men mina toblerone och lite winegums fast innan kanske vi ska få i oss lite mat . Har värkligen inte gjort något annat än ätit denna helg , det känns så . Träna i veckan kommer bli ett måste !

   


CAN I HAVE YOUR ATTENTION


when i took a sipp from her lips she send me on a trip ♥


SHE TASTE LIKE COLA

Efter hemkomsten från sverige så ringde nästa leverantör vilket betydde att kvällen fick spenderas med blomstedt . Vi åkte ner till bergsbrunna för att kolla på sverige matchen vilket förövrigt sög . Sämsta matchen hittills . Den viktigaste av dom alla och så är dom sämst . Riktiga sweedie fasoner ..
Ahja nu är det bara att tagga till tredjepris matchen , man blir hellre trea än två , i alla lägen .

Vi åkte hem till sofia och sussade runt fem tiden . Vilket blev deprimerande eftersom det var sjukt fint väder . Det var nästan så att jag tog på mig bikinin och tänkte gå ut och sola , så fint väder . Icke trötta gick vi och la oss iaf och vaknade nio timmar senare och då var självklart det fina vädret borta och nu kommer det börja regna vilken sekund som helst . Känner det på mitt väder sinne . Ska ut och crusa med mini bilen och mammsen . Då får det inte regna för då kommer jag köra av vägen helt ärligt !

Ikv ska jag hem till familjen Swedén och mysa lite för att imorgon åka iväg till grisslehamn och crusa ännu mer fast med eckerö till åland . Dags tur med den bästaste av dom basta , the one and only , Emelie Swedén . Det ska bli super ballt . Sen på lördag åker vi iväg till ånge , eller vad det nu hette , så ska vi mysa lite i husvagn och stuff . Det ska bli riktigt mysigt ! En hel helg med Sverige helt enkelt . Tummen upp


helt random bild


SHORT AND QUICK

Hinner inte skriva mer än att jag ska iväg till bästa sofia nu och kolla på fotboll !
Gårdagen kan vi prata om senare . Jag kan kort säga att  det var det bästa på länge .

Så kort fick det bli . Kort och tråkigt men jag har bråttom . Hejsvejs !

TIDSINSTÄLLT INLÄGG



Hehe lurade ! Jag är inte alls i sommarstugan . Jag är hos Emelie !!
Haha nu blev du allt lurad din fjärt ! Jag är ju hos dig nu ♥

KAOS


WE MAKE HISTORY

Japp då ska man ut till sommarstugan igen då .. Kanske kan bli en båttur också om det är fint väder , kanske får övningsköra också så det ska inte bli allt för tråkigt . Men kommer sakna mitt födelsedagsbarn ! Ska tänka på dig hela dagen gumman ! ♥

Satt uppe hela kvällen igår vill jag ju tala om , gud vad jag pyssla det är helt otroligt .
Imorn är det fotboll också , semifinal ! Så otroligt taggad . Ska börja tagga till redan idag . Det är helt sinnes !


butterfly love


ÅRETS NÄST SPECIELLASTE DAG

   

GRATTIS ÄLSKADE !

älskar dig till pluto och tillbaka


MY MILKSHAKE BRINGS ALL THE BOYS TO THE YARD

Hemkommen från the place of the place , okej emelie du kan få en ledtråd , IKEA ! Det bästa vore nu om du inte läser det här men hoppas du inte fattar ändå . Det blev lite gulliga inköp . Jag fick en pall som är mycket efterlängtad till mitt sminkbord . Mamma köpte en massa 19 kronors varor som tydligen var roliga . Ett pack med gulliga muffinsformar , så nu måste jag baka muffins säkert . Sen köpte hon en äppel splittare till mig . Lycklig på köpet ! Sen fick hon tag på en lampskärm till hennes golvlampa som hon lyckades krascha i taket när hon möblerade om .. Och sen den lilla hemlisen såklart men den kan vi inte nämna än , hehe !

Nu håller jag som sagt på med grejen av alla grejor . Och medans jag väntar så var jag tvungen att prova min nya splittare . Det kan vara den bästa !

Vill också lägga in ett förlåt för imorn till min älskling . Ärligt förlåt tusen gånger om ! ♥



LA GENTE ESTA MUY LOCA

Dagen kunde startat bättre på alla håll och kanter . Men man ska inte gråta över spilld mjölk eller hur man nu säger . Får försöka klara denna period också . Kommer bli svårt men vad ska man göra ? Och har ju min Sverige som är den bästa i världen så jag ska väll klara det här som alla andra gånger .

Mitt spotify tog slut igår så måste fixa premium nu . Hate this shit ! Men men life goes on . Sitter just nu och lyssnar på gamla låtar på iTunes . Nostalgi är det ända jag kan säga . Helt otroligt vad man lyssnade på förut . Så skön musiksmak så det är helt sinnes . Väntar på mammisen som ska komma hem inom kort och vi ska vidare till ett hemligt ställe . Eftersom jag vet att emelie kommer läsa detta så kan jag inte skriva mer . Hehe ! Tror trots allt att hon fyller år imorgon ska ni veta , min lille skit ! ♥


                                   Nu kom mimmi , harebrahej !


CRUSING IN A VOLVO


Nu åker jag och mina älskade brillor med min älskade tjedja iväg med syster min och äter lite middag på donken !

 


FÅR JAG KALLA DIG BABY ?

Länge sedan sist . Har hunnit med en hel massa stuff under denna tid . Efter vistelsen hos Sverige åkte hon med mig hem och vi cyklade med sofia vidare till lyssnarängen för en massa mys med mat och fågelbajs ! Det skulle bli ett kvällsdopp men vi bangade tror jag .

Dagen efter åkte jag emelie och mammi ut till sommarstugan . Fick övningsköra halvavägen oxå , eller lite mindre än halva kanske . Det är hur kul som helst . Blir helt extac ! Ute på landet blev det bad och båt för hela slanten . Sen åkte vi hem dagen efter med pappi som skulle på bröllop . När jag kom hem kom sofia hit och efter ett tag kom någon mer , gud nu glömde jag namnet på henne . Hmm kan det ha vart isabella ? Hehe ja klart det var . Fisen har kommit hem så vi umgicks alla tre under kvällens skymmning .



Senare på kvällen , eller ah natten .. Pappa kom aldrig hem och hans batteri var slut och jag var ensam hemma så det fick bli en bortamatch under natten . Och nu , dagen kunde inte starta bättre . Bästa sällskapet , gulligaste frukosten och sist men inte minst vinnst för Sverige . Grov tabbe av Australien , men en semifinal för oss !

Nu ska jag ta tag i mitt liv . Har precis stoppat in den första tvätten , bara tre kvar sen . Rummet skriker efter dammsugaren och själv skriker jag efter mamma !

ÄNTLIGEN LITE SOL

Den efterlängtade solen är här ! Och vad gör man inte då ? Jo man tar en morgonpromenad med hunden . Kommer hem , ställer sig och skär upp en finfin sallad man ska smocka i sig till lunch . Häller upp ett glas med Loka , lägger i lite isbitar och går ut och lägger sig på verandan . Hur skönt ?

Nu ska jag snart gå upp och duscha och packa väskan för att sedan åka den långa vägen bort till Storvreta och den efterlängtade familjen Hammar . Igentligen borde jag städa mitt rum och tvätta massa kläder och sånt , men tror nog att det får vänta tills imorn eller kanske till och med tills på fredag ..

Ikväll är det iaf fotboll . Sverige möter Usa . Kan bli kul . Kan bli väldigt kul . Kan bli bäst !




Haha har man tråkigt så har man ..


LIFE GOES ON

Pallar inte sitta och vara deprimerad . Det är trotsallt sommarlov och det roliga har inte ens börjat !
Gårdagens shopping resulterade i lite kläder , ett linne från hennes för 30 kronor . Helt ok kap . Fick med ett par short och två tröjor också . Och det bästa av allt , my new love . En ring , eller borde jag säga fyra ?

Imorn ska vi ut till storvreta och röja . Fast ne . Ska träffa emelie , happyface !

Nu säger vi godnatt och lägger oss och kollar på film i hettan .



Och vi får inte glömma dagens : Martin Granetoft & Sara Jönsson , det sötaste jag någonsin sätt, deras bloggar 
                                               som jag tidigt har hittat. Höhö , eller rättare sagt emelie !


LIVET HAR SINA MOTGÅNGAR

                  Varje gång du kommer , kommer också katalogen över alla du har legat med .
         Hur kunde du göra så mot mig ? Jag skulle aldrig någonsin göra så mot dig .



SLAPP DAG MED MYCKET .. REGN ?

Gårdagen spårade helt utan tvekan ! Ångrar det mesta men det var en kul kväll till och från !

Dagen har vart otroligt slapp vill jag medge . Har kollat på tv , film , mer tv , tryckt i mig lite mat , mer film osv osv. Nu ska jag ta mig i skinnet och göra mig i ordning för lite söndagsmys med den bästa ! Så vi kanske kan få ett bra slut på denna vecka också .
Det har gått tre veckor av sommarlovet , det är det sjukaste av allt . Blir rädd !

Men dagens mest sjukaste grej var ändå när mamma kommer hem och säger att hon har fått ett sms av Uppsala GK:s Pro att dom behövde en brud som ville spela tävling imorn i Avesta , Pro Am ! Det är fan en sats tävling och helt plötsligt skulle jag vara med där som inte har spelat golf seriöst på kanske två år ! Det var helt okej sällskap också . Uppsala GK:s Pro som är typ dö snygg plus två okända killar , och vad vet jag dom kanske är snäppet bättre ! Ah vad säger vi om detta . Helt ok ? Absolut .

THIS IS AN EMERGENCY

I väntan på Sverige .. Ah där blev det dubbelbudskap . Haha gud vad tråkigt jag har det . Emelie är på väg hit , long ago no seeing . Eller ngt ? Hon kommer hit iaf , ska bli kul . Hon är lite saknad iaf ! Sen klockan två är det ju fotboll på tv ! Typ Nordkorea vs. Sverige eller ngt . Man kan ju hoppas på en vinst iaf . Skulle sitta fint med en kvartsfinal iaf ! Ska ladda upp med frukost/lunch framför tv snart , inta fotbolls läge och njuta av dom kommande 90 minuterna . Eller så blir det tvärt om , kommer flyga runt av ilska osv. men vi hoppas på det första . Skulle vara skönt med en lugn start på dagen med tanke på att kvällen är ung och dum !



Go sverige , eller ngt !

BILDBOMB AV MIDSOMMAR

Har precis vaknat så passar på att ladda upp bilder från midsommar . Det är nog ändå på morgonen man har som mest tid på sig att göra sånt här ! Så njut eller klicka ner sidan !

   

    

   

   

   

   

   



Lånade lite bilder av käre Herrskapet Zetterlind också !

Tack alla för en underbar helg ! ♥


HOME SWEET HOME

Hemma efter en vecka i sommarstugan nu då . Måste säga att det är skönt att få komma iväg från verkligheten ibland . Det är dock lite små jobbigt att vara borta från alla människor men ju längre man är borta desto mer glad blir man när man ser dom !

Efter midsommar åkte jag och mamma och pappa tillbaka till stugan och var där tills nu som sagt . Blomstedt kom på måndagen och var med mig hela veckan . Woohhow !
Veckan har bjudit på massor av sol och sol . Åkte till grisslehamn i onsdags och i tisdags blev det middag med utsikt över hela ålandshavet . Helt ok . Skulle även ha spelat årets första golfrunda men enligt mina päron var det för varmt , och det kanske var bra det för termometern kom nästan upp till 30 grader så tackar gud att vi var ute på havet då !
Har övningskört hela veckan lång också . Kom längre och längre för varje dag . Det börjar bli kul alltså . Snart blire stan och motorväg och allt ! Eller inte ?

Bilder från midsommar tänkte jag lägga in men dom kommer senare !
Här är lite bilder från veckan ! ♥

 

   



 


RSS 2.0