PARTYING UNTIL TOMORROW


Ser ni hur långt mitt hår har blivit? Det här är ett mirakel. Trodde aldrig mitt hår skulle växa ut igen, och vilka jobbiga år det har varit med halv långt hår. Klipp aldrig kort hår om ni inte vill ha kort hår livet ut! En stark rekomendation till er som funderar på det här. Har ju faktiskt klippt mig under dessa år också så det har inte vuxigt sådär lite på tre år men det sista året har varit kaos. Okej strunt i mitt hår. Fast ne. Asså ser ni hur coolt det här är! Jag är helt paralyzerad. Tror ingen kan förstå min lycka. Ni fattar inte hur stort det här är!

FREDAGSMYS


DET ÄR DAGS FÖR FREDAGSMYS

Dagen började bra med ett uppfriskande fotbollspass ute i morgonkylan. Åkte sedan in mot stan för att träna lite mer med Sverige på Friskis. Gick sedan in mot stan för att ta en sväng på hm och drömma oss bort lite. Hookade upp med pappa också så nu sitter mina läsa pengar inne på mitt konto och jag ska inom kort så ett riktigt visa kort eller vad det är, vilket betyder att jag kan betala saker från internet med mitt egna kort. Hm här kommer jag!

Åkte hem för att ta tag i städningen en gång för alla så har damsugit och städat övervåningen. Tog en duscha och nu sitter jag här och latar mig. Nu ska jag ner till min gapande far som står och ropar på mig. Ska äta mat ffs. Ikv blir det fredagsmys och vem vet vad kvällen har att bjuda på? Jo jag mohah


gårdagens med ett leende


PICTURES OF YOU PICTURES OF ME

    

BpMt2 in my ♥


YELLOW DIAMONDS IN THE LIGHT

Helloj gott folk. Här står jag mitt i allt köksspring. Mammsen och pappsen är ute och hämtar båten från besiktningen och är väl på väg hem snart skulle jag tro, dock så åkte dom över middagstiden så jag får laga middag själv, vilket alltid resulterar till en sak: sen middag!

Idag bjuder huset på något alldeles speciellt.. Eller jag orkade inte så det blev pasta med söndagsen kycklinggryta. Enkelt och bra. Pastan står på spisen, kycklingen pep just från mikron (skämtosido), och här står jag och latar mig.

Ikväll är det fotboll som gäller. Damallsvenskan just nu och klockan 20.05 sverige - holland. Man ska inte hoppas på för mycket när det gäller sverige men klart jag hejar på mitt land.


BRUNETT SÅ HETT


Jahapp då ser man ut som man gjorde när man föddes då. Det bruna håret är tillbaka. Helt ok faktiskt. Rätt nöjd ändå. Kommer aldrig mer behöva sörga över mina utväxter vilket är helt underbart. Mamma är glad också vilket är en väldigt possitiv sak i allt mörker.

Gillar inte att blogga längre men för mina vänners skull så ska jag lägga in ett inlägg någon gång ibland tills jag förhoppningsvis får tillbaka min bloggkänsla igen !


RSS 2.0