ÅRSKRÖNIKA TVÅTUSENTIO

GOTT NYTT ÅR

STUDENTERNAS KALLT BANDY

cruising into the city in hope of a warm evening . tropiskvärme är exakt vad vi har i sverige nu förtiden .
kan ju inte klaga på värmen igår iaf . då var den behövd . får be till gud om en likadan kväll men
ikväll behåller vi jackan på !
.

GODMORGON MITT I NATTEN

blev lite sent igår så fick en fin sovmorgon idag , tror jag kom upp ur sängen runt tre tiden .
mucho coozy . nu ska jag ut på promenad med hunden . mohahah sen ikv blir det bandy med
erika och träffa folk där borta . ska bli en kul kväll såhär dagen innan nyårsafton ! :)

GODMORGON MITT I MÖRKRET

söt hund
.
typ hej nedfrusen . har blivit släängd i snön en sisådär tio gånger
varav sista var bästa faceplanten . yippiie ! tack erika jag älskar dig !
nu blir det gottigotti i sängen med en snarkande hund . han är speciell jag vet ..
GONATT FOKES


BACK IN THE OLD DAYS

har besök av självaste erika melin . hihi länge sedan sist , fast ne men trevligt att träffas . alltid lika mycket att berätta till varandra . nu ska vi kila iväg till ica för att sedan tjocka oss och kanske gå ut och träffa någon kul människa :)

THE THINGS IN LIFE I NOT COULD LIVE WITHOUT

tror ju minsan att jag fyller år snart . ett jag "jag önskar mig" framför varje bild skulle se fint ut . helt saugen på fjällen och snö nu aoshiet ! inte allt jag vill ha men det är det bästa . så nu om någon motförmodan skulle få ett lyckorus och vilja köpa något till mig så lägger jag ut det här nu i tid så att ni kan fixa det innan den nionde januari ! ♥

FÖR ER SOM BRYR ER

har åkt ut till ingemansland och lämnat hunden på trimning , åkt in till stan för att fika hos mormor och morfar , åkt tillbaka till ingemansland och hämtat den trimmade hunden , åkt hem igen och lagt klart pusslet . höhö det tog mig sisådär fyra timmar . och har även kommit på hur dålig jag kommer att vara på att köra bil och hur feg jag kommer vara så ser inte framemot min övningskörstid . tror nästan jag skippar det där med körkort . billigare så .

PUZZLE MAKING

klockan fem
klockan nio
klockan tolv


var hos sofia igår kväll och åt morötter med dipp och kolla på film . kom hem imorse efter en ljuvlig frukost , morötter och dipp . mums ! kom hem vid två tiden , börjde leta pussel med mamma för  vi skulle prova våran pussel matta som vi hade fått av tomten i julklapp .. klockan tre började vi lägga pussel och ja ni ser ju resultatet . har endast tagit två pauser . en hundpromenadpaus och en matpaus . man blir helt drogat och irriterad och frustrerad men det är kul ! :)

MIDDLEDAYS SALE AVEC EMELIE

var som sagt på mellandags rean idag med emeliee . det var cozy big time . hitta en massa saker vissa kom med hem vissa inte . tröjan på bilden kom med hem , hihi . hitta ett par häxskor som jag tänkte man kunde önska sig i birthday present mohahah . älskar att fylla år en bit efter julafton . allt man inte får kan man önska sig igen och då får man det garanterat . eller iaf 99 % av sakerna . om man har tur . kanske 98 % men man får rätt mycket iaf . om man nu vill ha ngt , iaf . tog en välbehövd sallad på cupido . den satt som en smäck .
snart bli det mat och efter det så ska jag träffa den där konstiga sofia , fast hon är rätt söt . vi kanske ska kolla på innebandy och sen vet jag inte . tjocka oss framför en film kanske . cozy !

GIMMIE DAT BAS

hannas drog for now on

ANNANDAG JUL

hihi snodde bilder från sofia (a)
åkte upp till sofia idag somsagt , spelade wii fit plus . herregud vilket träning pass . bäästa träningen på hela jullovet må jag säga . nu ska jag kolla på någon svensk deckare på ettan . imorn blir det staden med emelie , ska bli mysigt att trängas med folk och knuffas lite . hihi

THORENGALAN SMAKPROV

så himla underbara människor ♥

BILDER BILDER BILDER

inte så roliga bilder men hej jul .

JULAFTON NUMMER TVÅ

nu cruisar man iväg mot nästa julafton . lyckligtvis får man inge julbord och jag är överlycklig . jag tror vi ska få fondy . det är bääst ingen protest ! ska även få träffa små kusinerna som inte är så små längre herregud . mysigt blir det . jag tänkte ladda upp lite bilder från igår och från idag lite senare ikv tror jag . sen har vi ju den tråkia thorengalan oxå . får se om jag orkar ladda upp bilder från den men några ska vi väl kunna få fram ! :)

GODJUL GOTT FOLK

god jul alla glada och sexiga . vaknade imorse runt sex av att tomten kom in på mitt rum , vågade inte kolla för han kanske blir rädd för mig liksom , nyvaken och shit ! och sen kunde jag såklart inte somna om heller . tänkte gå upp och kolla på julkalendern innan alla andra men sen somna jag igen , mystiskt nog . gick in till systern min och hoppa i hennes säng innan jag gick ner till mamma och pappa somnade om igen ! kollade sedan på julkalendern samtidigt som vi åt hemmagjort varmchoklad och rostade mackor . bääääst ! julkalendern är ju helt söt och hej vad jag vill ha en mini gris i julklapp . ingo in my heart ! ♥
mormor och morfar och farfar kom till lunch . det bästa hittills var ändå efter lunchen när jag och sofia cruisa iväg mot staden och hälsa på isafisa lingonsyylt ! hon gav mig leverpastej i julklapp . huum okej tack gumman .. ? nejdå men puss och god jul på dig hjärtat ! nu sitter jag på rimstugan.se och fixar rim inspiration till alla mina fina julklappar ! till och med hunden fick ett rim ; med denna har du något att göra , men .. stackars grisen kan ju inte höra . den var bäääst ! puss rillepillekillepompi ! gud vad kärleksfull jag är idag ! och helt poetisk kommer bli en "dra mig baklänges , jag orkar inte läsa denna" för er som förhoppningsvis läser detta . och ni som har kommit hit får en jul-klapp när ni träffar mig nästa gång . fyyyndigt hanna . tack ! medans maten står på spisen i väntan på den sista måltiden vill jag bara två saker ; jag saknar min bondpajas och ..
GOOODJUUUL

THE EVENING BEFORE TOMORROW

julpyssel , julbakning , klä julgran gå på promenad ..
imorn är det jul . WOHHOOW !

THE DAY BEFOR TOMORROW

så här dagen innan ..
snart ska granen in , ikv ska den pyntas . nu blir det nästsista gyllene knorren . spännande ! sen kommer mamma då blir det städning och julgodisbakning och fixilirr i det sista ! när allt förhoppningsvis är klart då firar vi med varm oboy och tv bjuder på THE HOLIDAY

TJUGOFEM MINUS EN HUND PÅ PROMENAD


så gåre när hunden inte kan sitta still ..
pussen älsking

SLEEPOVER AT MY PLACE

nu ska jag och mongogullan och mongosofia blanda dipp , hälla upp chirren och öppna munnarna för full tjockhet denna kväll . tv bjuder på morden i sandhamn . sen ikv blir det ingen sova här inte . sleepover = not sleepover , sajk typ ngt fast ne . blider från dagens gala kommer lite senare på lovet för jag har ju såååå mycket att göra nu liksom fullbokat lov ffs . fast ne , sova hela lovet !

FJÄRDE ADVENT

sen advents bild . care

EN HÄLSNING FRÅN TVÅ SNORUNGAR

nu ska vi gå och sova . imorn blir det en stor dag , viktig dag , kul dag osv. det blir en tidig morgon så nu ska vi ladda ordentligt för som sagt vi ska på gala imorn ! måste bara få meddela att jag slog alla på bowlingen idag inklusive min lärare heléne som är crazy . där har vi en feber skön människa alltså ! ni får bildbevis på det senare !
G NIGHT

THE SICK MORNING OF LIFE

godmorgon fokes . sjuk som jag är sitter jag nu här som ett ljushuvud efter morgonens händelse . ska snart kila till skolan och hoppas på en snäll lärare . hoppas hoppas hoppas ! senare blir det bowling med dom absolut bästa ! borträknat från typ någon .. hehe . jag kommer äga er alla neeeerds ! och ikv kommer emelie hiiiit ! wohhoow , hon ska sova här och sen imorgon ska vi göra oss i ordning tsm inför the big happening tomorrow ! thorengalan . sajk fett fail !
BYE FOKES

JULHANDLING MED MEMELISAN

dagens shopping . klänningen är till galan på tisdag och den är svart .. iaf någon vill lägga ett bryansikte på det !

JULGRAN CHRISTMAS TREE ARBRE DE NOËL

nu är det jul här i vårt hus julen har kommit hopp tralalala
hanna i ring dansa omkring dansa omkring

JULSTÄDNING IN FEBER MODE

hej idag ska jag städa mitt hus . eller jag och min syster ska försöka fixa till våran övervåning som
just nu ser ut som ett bombnedslag , som det iförsej alltid gör men nu är det extremt .
det stor dessutom ett bord mitt i rummet på sneddan . mycket fint ! inte bara att jag ska städa ,
jag ska städa in feber mode . borde ligga i sängen och plugga naturkunskap och friska till mig men nej det får man inte . här ska man städa fast man har feber mode .. gullig syster !

VINTER VINTER SNÖ KALLT

blir helt deprimerad av att sitta och höra på alla som har jullov redan idag . känner att jag har ett prov på måndag och slutar inte förns på tisdag . ledsen chey verkligen ! nu ska jag gå på lång promenad med hunden och dunka musik och njuta av all snööööö ! kan inte ens förklara min lycka till snön via ord . det är som jag bara vill slänga mig i den , rulla flera varv , fånga den på min tunga med vinden in i nacken , ta upp lite snö och krama den med mina varma händer och forma den till en ljuv boll och bara suuula den i någon ful människas anzikt . gillar snö lite iaf . jag överlever vintern iaf . den är ju ändå rätt fin där den ligger och skräpar på marken .
gult är fult !

BACKSHOT BACKSHOT BACKSHOT

inte varje dag man är ute klockan halv elva på kvällen och skottar snö på uppfarten åt mamma och pappa innan dom kommer hem . nu måste ju tomten komma till mig på julafton . han har inge val känns det som !

WOHOHHOHOW

engelska lession . KILL ME !

ROCK RENNE ROLL

underhållning på franska lektion
ROCK RENNE ROLL

usch måste sluta ge er massa länkar men nej jag har inget annat för mig i mitt liv !

TACK OCH PÅ ÅTERSEENDE

nu ska jag kolla på salt innan vi cruisar till träning .
det här är mange schmidt som signar ut , slut !

HEJ JAG HAR BRA HUMOR

måste få dela med mig av ännu en underbar länk . CLICK HERE BIATCH !
BÄSTA LÅTEN

UPPE MED TUPPEN

har aldrig vart klar såhär tidigt i livshistorien på en morgon som denna . detta måste ju anmärkas på något sätt ! nu blir det av att skriva prov det första man gör i skolan . företagsekonomi , suuperkuul !

FÖRARBEVIS SKEPP OHOY

ja då har man äntligen förarbeviset då . de tog sin tid men äntligen så är det över !
träffas i sommar någon . har några turer till åland bokade :)

SO YOU THINK YOU CAN DANCE

haha här har vi dansen ! :D
http://www.facebook.com/video/video.php?v=1540040893465

EN JULHÄLSNING

ah hade precis dansuppvisning i skolan då . om jag får tag på videon ska jag lägga
upp den men den väntar vi med . det var feber roligt att dansa må jag säga !
nu ska ni få ett smakprov på dansen ,
en julhälsning . KLICKA !

KLOCKREN

HAHAHAHA DAGENS SKRATT . KLOCKREN !

VÄLKOMMEN DU GODA MED LJUSET HIT

lucia bild från förra året .

dagen till ära ska jag plugga företagsekonomi och sjömanskap

RIDA POLLE

hade en otroligt mysig kväll igår efter den sköna vinsten . och idag blev det polle ridning . jag red oxå faktiskt men avstår från bildbevis tror jag !

TREDJE ADVENT

plugga båt teori nu sen ikv blire träning !

SEGERTÅGET

vinst med 1-3 mot vaksala . shääät vad skön visnt ! vi slutar trea i serien men jag är så överlycklig . omg vad skönt att få slå er , hihi . måste även få tack becca för en flygtur och en höftkaka . och min glidtackling bjuder jag på ! höhö matchen kändes kan jag tala om men shit vad lycklig chey ! och hjärta till emelie som inte fick bli nermald av mig för hon har körtelfeber . hihi puss på dig gums ! ♥
nu cruisar jag och sofia ut mot ingemanslandet och träffar efterlngtade melin . alltid trevligt där måste jag säga . där bodde man ju typ förut . trevligt att få komma hem igen ! :)

INNEBANDY VM

nu ska jag bänka mig vid apparaten och kolla innebandy tills sofia kommer . då ska jag försöka umgås med henne hehe . ikv blir det sista futsal matchen för denna säsong . vi kan tyvär inte vinna men vi ska slå vaksala för annars kommer jag skämmas i skolan resten av de här tre åren ! måste skapa respekt nu liksom .

bild från dm finalen nollåtta

HAN ÄR STÖRST HAN ÄR BÄST HAN ÄR VACKRAST

älskar dom skäggiga katterna

KAMERAKONST I 360 GRADER

reklampaustidsfördriv
rätt så häftig vidoe må jag säga . KLICKA HÄR !

IDOL KVÄLL

ja jag måste bli en i mängden ikväll , härmapa , wannabe , mainstreemare säg vad ni vill men ikväll sitter jag vid min fyrkantiga apparat och kollar på idol finalen . bara för att försöka vara insatt så tycker jag att minna ska vinna . fast jay oxå men han kommer ju få skivkonstrakt även om han kommer tvåa så om minnah vinner så får säkert båda en skiva vilket betyder mer musik till mig vilket betyder .. ah osv palla hejdå ! trevlig fredag kväll

KÖRTLAR HIT OCH KÖRTLAR DIT

ditt körtel barn . jag sa åt dig att operera bort körtlarna när du hade chansen ! nu kommer jag få lida av att du lider för du är oplanerbar och inte tog bort dom i tid ! förstår du hur mycket jag lider eller ? så mycket lidande för så små fula oanvändbara opraktiska körtliga körtlar ! stackars körtlar liksom . eller nej mongo körtlar . hoppas du blir frisk snart iaf för vi saknar dig i skolan hallå !

BLOGGBESÖÖÖÖÖÖÖK

Heeeeeej!
Det är Hanna som skriver! IHIHIHIHIHIHIHIHI vad  KUUUUUUUUUUUUUUL
jag äääälskar HANNAAA!!!!! (MIG)
MHAHAHHAHA BLOGG RAPE!!!!!!!
haha, jag har egentligen inte sån här dålig humor. har bara råkat smittas av hanna... :(
hejdå pullor & knullor <3

MONGO TIME

sitter med fucktard hanna och feberroliga jennifest i väntan på engelska !

BAMBI PÅ HAL IS

ägnade kvällen åt att stå och frysa på studan i sällskap med joachim och pappa min . trevligt trevligt ! sedan träffade man efterlängtade erika som jag inte träffat på år och dar så det var trevligt . fick även träffa markus som gav mig gratis hamburgare och sprite . om nomnom ! matchen sluta tre - tre tror jag iaf ! nu ska jag snart somna in med telefonen i örat med johan på andra sidan . GODNATT !

BEDORANDE VOICE


GENIERNA BERÄTTAR

genierna i min klass (not) berättade just varför drycken dr. pepper heter just dr. pepper . man vet ju aldrig om man ska tro på dom men dom drog till med att det förr var en medicin i försök om att vara smarta . vi fick oss ett gott skratt tills geniet av genierna sa att det var sant . upp med google och hejochå det var tamehfan sant . coca cola bolaget gjordes i början för att framställa tre olika huvudprodukter ; Pemberton's franska vin cola , Pemberton's indian queen hårfärgningsmedel och Pemberton globe flower hostmedicin. det är vinet som vi dricker idag när vi dricker vanlig coca cola . fortfarande skeptiskt till allt !

FÖRETAGSEKONOMI

dagens låt ! helt onödiga företagsekonomi lektioner . nu ska jag gå till marielle och säga hej ! :)

ÖPPETHUS


FEBER KUL LEKTION

nu ska vi cäära biologi med helene . idag är det hanna loodig som bjuder på fikat . awesome ! tror det blir kladdkaka . ikv blir det öppethus på skolan . CYA

JULKALENDERN

dagens gulliga text ;
boy : it's valentine's day !
girl : yeah , i got you this . *passes a box of chocolate to the boy*
boy : i got you these . *passes her ten real roses and one fake rose*
boy : i will love you until the last rose dies .

nu ska jag kolla på julkalendern . familjen rantanen och söta grisen som får sova i sängen . söt gris väldigt . ska köpa en sådan när jag blir stor ! (och ja jag är fortfarande liten) !

SKILLAD , FAST NE

sitter och kollar film klipp på youtube i väntan på träning . ibland undrar jag om alla måste härma mig med allt . liksom kolla klippet ovan liksom .. fast ne , så mycket drömmar

ANDRA ADVENT

inga lussebullar idag inte . dagens fika , godis och vatten !

PEPPARKAKASHUSBYGGE

har bakat årets finaste pepparkakashus med bästa emelie !

KUNGLIGT BESÖK FFS

memelisan is on her way . måste börja städa , duscha , kamma håret , fixa till mittbenan , bädda sängen , tror jag måste ringa hit en kock oxå så hon inte tror jag lagar dålig mat typ . fast ne ?

MONGO LÄNGTAN

funderat på att komma hem tidigare ?

UTTRÅKAD

NU CRUISAR JAG UT MED SOFIA OCH MICHAELA . CYA

DAGENS MUSIK

tycker han ska börja fundera på att söka american idol eller ngt .
sjunger mycket gulligt tycker jag oxå !
Eric Cartman – O Holy Night

YOU MAKE MY DAYS



HÅLTIMME = STAN

ägnade dagens håltimme till att köpa julklappar . rätt praktiskt att gå på stan i sådanna här tider ! köpte fina julklappar till mamma och pappa och lite kläder till mig själv för det var jag värd . har inte shoppat på flera veckor faktiskt :)

A LA FRANCE



assis en classe de français . sera bientôt vers le bas sur la ville
avec Emily et achats de Noël un peu . devient alors le test . 
haha shit vad man ska nöta google tranlsate då .
slutsyntes ; jag fick vg+ på mitt franska prov . STOLT ! :)

KÄRLEK TILL LOTTAS KAMERA

fick träffa isa innan hon försvinner för gott över helgen .

hitta massor kläder på hm , jobbigt .
puss på memelisan som är duunder söt !

nu blir det svenska lektion och tecknad film , herkules !

FÖRETAGSEKONOMI

ISA IS IN THE SCHOOL ! 
HANNA ÄR KÄR I LOTTAR KAMERA . BILDER KOMMER SNART !

RSS 2.0